Kirkeklokker Datoen for det næste royale bryllup er afsløret

Foto: Mega

Den 26. september 2019 offentliggjorde den britiske prinsesse Beatrice sin forlovelse med Edoardo Mapelli Mozzi. En 34-årig, italiensk ejendomsudvikler med eget firma og nå ja - multimillionær.

Parret havde på daværende tidspunkt datet i 11 måneder, så selvom forholdet endnu ikke havde rundet et år, satte Mozzi altså en ordentlig diamant på prinsessens finger, og bryllupsplanlægningen satte straks ind.

Rygerne om parrets forhold havde floreret længe, men det var ved National Portrait Gallery’s 2019 Portrait Gala i marts 2019, at parret gjorde deres kærlighed officiel - og det var tilsyneladende på en ferie til Italien i sensommeren 2019, at Edoardo Mapelli Mozzi faldt på knæ.

“Beabea - wow! Jeg er så glad på dine vegne, min elskede storesøster og kæreste Edo. Det har været længe undervejs, og I to er ’meant to be’,” skrev Beatrices lillesøster prinsesse Eugenie på sin Instagram, mens hun afslørede, at hun var fotografen bag parrets forlovelsesbilleder.

Foto: Buckingham Palace

Siden da har rygterne floreret om, hvornår den store dag vil stå. Dagen, hvor endnu et bryllup i det britiske kongehus vil finde sted, og nu er vi endelig et stykke nærmere på offentliggørelsen.

Kongehuset mangler selv at bekræfte rygterne, men alt tyder på, at brylluppet kommer til at løbe af stablen den 29. maj 2020 - så sæt allerede kryds i din kalender nu og gør dig klar til en dag foran skærmen. 

Læs også: 7 beauty-trends, der er forbudt for de royale, som Meghan Markle nu må

Den kommende bruds søster, Eugenie og hendes mand, Jack Brooksbank, blev viet i St. George’s Chapel i oktober 2018. Det samme sted som prins Harry og Meghan Markle sagde ja til hinanden, men meget tyder på, at Beatrice og Mozzi vælger en anden vej end både søsteren og fætteren.

Dronningen har nemlig tilbudt at hoste bryllupsreceptionen på Buckingham Palace, og selvom der er ikke lavet nogen skriftlig aftale på det tilbud, har vi svært ved at tro, at nogen vil takke nej til det. 

Parret ynder at holde mange af detaljerne for sig selv, så vi ved endnu ikke, hvem der kommer til at stå for designet på prinsessens brudekjole. Om hun vælger en overdådig kjole af Peter Pilotto a la søsteren, må tiden blot vise.

Mens vi venter i spænding, kan du her se alle de spektakulære looks, gæsterne mødte op i ved søsteren Eugenie og Jacks bryllup i 2018:

Gæster ved Eugenies bryllup

Relaterede artikler