ALERT: Her er den ukendte engelske prins, der stjæler rampelyset efter brylluppet - og han er single!

Foto: All Over Press

Det løber ganske tydeligt i familien: Ikke bare det blå blod, men bestemt også de gode gener…

Selvom alle øjne var rettet mod den yndige Meghan Markle - eller rettere: Duchess of Sussex - og den storcharmerende Prins Harry, der sagde ja til hinanden i St. Georges Chapel på Windsor Castle lørdag den 19. maj, så var der en anden britisk gentleman af royal herkomst, der fik et par pigehjerter med kongeligt begær til at skippe et slag. Og den unge herre, der var skyldig i fordrejede nakker og flimrende hjerterytmer, var ingen ringere end Prins Harrys fætter, Louis Spencer, der er 24 år - og single!

Iført en velsiddende lang jaket med dertilhørende vest og skægstubbe, der giver Harrys kamp til stregen, ankom den flotte unge mand til det royale bryllup med et adeligt possy på armen - men frygt ej, for hans kvindelige entourage var heldigvis ‘bare’ hans mor, Victoria Aitken og hans to ældre søstre, Lady Eliza og Lady Kitty Spencer. 

Hvis navnet Spencer ringer en klokke, eller ansigterne ser bekendte ud, er det ikke helt forkert: Spencer-slægten er nemlig Prinsesse Dianas familie (Diana er født Lady Diana Spencer), de tre Spencer arvinger, der deltog i Harry og Meghans bryllup, er børn af Earl Charles Spencer, Dianas bror. 

… Og glemte vi at nævne, at unge Louis er næst i arverækken til - ikke det halve kongeringe - men hele hertugdømmet, der hører til Spencer-navnet. Blot en mindre detalje. 

via GIPHY

Og den unge, rødhårede prins (eller rettere: jarl-in-spe) er værd at drage vestover for at sætte fingrene i. For ikke nok med at han er af en (virkelig!) god familie, er single og arving til et par slotte plus det løse - for sket ikke at tænke på at han sikkert ofte hænger ud med Meghan, Kate, Harry og William (goals!), så lader det også til, at han er et sikkert kort at spille, hvis man vil føje lidt ekstra gode gener til sin egen familieforøgelse: 

Louis’ mor, den 52-årige Victoria Aitken har haft en fin karriere som model inden hun giftede sig adeligt, og Louis’ storesøster, Lady Kitty på 27, er model den dag i dag.  

Læs også: Her er 6 prinser, du stadig kan nå at gifte dig med

Louis er vant til spotlightet og har gennem årene deltaget i flere events, men det var først i 2017 ved åbningen af udstillingen Tatler’s English Roses på The Saatchi Gallery i London at verden for alvor fik øje på prinsen med potentiale. Til åbningen viste Louis nemlig ganske ublu en del bryst under en meget åbenstående hvid skjorte under en mørk blazer. Var der nogen, der sagde ‘royal hunk’?  

Foto: All Over Press

… også i 2015 skabte den unge herre overskifter, da han gik backstage efter en Nicki Minaj koncert, hvorfra stjernen postede et billede på Instagram med billedeteksten “The Royal Family stopped by. Louis Spencer, Nephew of Princess Diana (hjerte-øjne-emoji) - he said he wants to marry me (emoji-der-græder-af-grin)”

 

Et opslag delt af Barbie® (@nickiminaj) den

28. Mar, 2015 kl. 8.53 PDT

… men hvorfor lade ham løbe med Nicki, når der er så mange danske piger, der sikkert godt kunne tænke sig at blive den næste Lady Spencer? Go get him, girls! Drømmen lever. 

via GIPHY

 

 

Relaterede artikler