Kronprinsessen 5 gange kronprinsesse Mary har iført sig H&M

Foto: Martin Høien & Hanne Juul

H.K.H. kronprinsesse Mary er efterhånden flere gange blevet spottet i H&Ms designs, og det gør kun, at vi er endnu mere vilde med hende! Fremfor kun at iføre sig dyre designervarer, som de færreste har råd til, så køber hun også H&M, fuldstændig ligesom vi selv gør. Det synes vi faktisk er ret sejt, for mon ikke kronprinsessen i princippet kunne iføre sig Chanel fra top til tå, hvis det var det, hun ville?

Det er ikke kun i den danske kongefamilie, at det er blevet moderne at iføre sig budgetvenlige kjoler. Det ses både i vores nordiske nabolande og i resten af verdenen, som da Sveriges kronprinsesse Victoria bar en H&M-kjole til Nobelprisuddelingen i 2016, eller da Hertuginden af Sussex, den tidligere skuespillerinde Meghan Markle iførte sig en 35 dollar H&M-kjole under sin graviditet i 2019.

Læs også: Kronprinsesse Mary stjal endnu engang rampelyset iført sofistikeret, dansk design

H.K.H. kronprinsesse Mary går udover budgetvenlig mode også op i bæredygtig mode, og hun genbruger ofte sine smukke kjoler til diverse arrangementer. Hun er herudover protektor for Global Fashion Agenda, som står bag verdens største event for bæredygtig mode, nemlig Copenhagen Fashion Summit. Kronprinsessen har dog ikke kun tjek på stilen, men også tjek på hvad der virkelig betyder noget. Hun har hjertet på rette sted og engagerer sig særligt i børn, unge og kvinders rettigheder og sundhed. Hun er b.la. protektor for organisationer som Børnehjælpsdagen, Psykiatrifonden og selvfølgelig Mary Fonden, hvis fokuspunkter er mobning og trivsel, vold i hjemmet og ensomhed. Herudover er kronprinsesse Mary den første kongelige nogensinde, som stiller sig i spidsen for et stort og internationalt LBGTI+-arrangement, når hun i år skal være protektor for regnbuearrangementet Copenhagen 2021. Sejt!

Læs også: Kronprinsesse Mary stråler i dansk designet nederdel, som hun bærer for tredje gang

Kig med her i galleriet, hvor vi har samlet nogle af de bedste billeder af kronprinsesse Mary i stilfulde H&M outfits.

5 gange Kronprinsesse Mary har iført sig H&M

Relaterede artikler