41 mindeværdige royale hatte gennem tiden

Foto: All Over Press

Hvis der er noget, som de royale er gode til, så er det at gå all in på fine kjoler og smukke, sofistikerede outfits - men det allervigtigste når det kommer til at fuldende et royalt look, er selvfølgelig hatten.

Sløjfer, blomster, fjer, net og opsigtsvækkende farver... Smukke hovedbeklædninger har længe været en integreret del af den royale modescene, og der går ikke et socialt event forbi uden, at vi ser Dronning Magrethe II, Kate Middleton, Kronprinsesse Mary eller den britiske Dronning Elizabeth II iført en smuk og ekstravagant hovedudsmykning.

Læs også: H&M lancerer brudekjole – og den ligner Kate Middletons på en prik!

Men hvordan har den royale hattemode ændret sig gennem tiden? Vi har været i de royale gemmer og fundet 41 gange, hvor de kongelige hoveder har været prydet af mindeværdige hatte helt fra 1980 til idag.

Prinsesse Diana var glad for hatte med store skygger, Dronning Elizabeth II er til højere hovedbeklædninger, Kronprinsesse Mary er til sofistikerede blomsteropsætninger, og det nyeste medlem i den britiske kongefamilie, Meghan Markle, er måske igang med at revolutionere den royale hattemode - hun pryder sig nemlig med hatte, der har et nyt og pariserchikt look.

Læs også: Se de smukkeste royale brudekjoler gennem tiden

Vi får helt lyst til selv at iklæde os de fine hovedudsmykninger -  og vi tager hatten af for de royale kvinder og deres mindeværdige hatte!

Scroll igennem galleriet nedenfor for at se de 41 smukke hovedbeklædninger:

Royale hatte gennem tiden

Relaterede artikler