Ugens anbefaling: The Union Kitchen

Foto: Stephanie Bang

Brunch, balls og gode drinks!

Hvis du endnu ikke har slået vejen forbi The Union Kitchen i Store Strandstræde i København, så skylder du dig selv et besøg. Vi har været der (mange gange) og har kun pæne ord at berette.

Konceptet hos The Union Kitchen er simpelt, men der er alligevel noget for alle på menuen. I dagtimerne kan du få alt hvad hjertet begærer, hvad end det måtte være deres famøse avokadomad med pocheret æg, en salat med gedeost eller grape og laks, vafler lavet på kærnemælk, en croque madame, æg på fem forskellige måder eller en hangover-venlig burger med sprøde fritter (og et Fernet Branca shot til de virkelig ramte). Som et ekstra lækkert add on laver de også en af byens bedste mimosaer (champagne med frisk appelsinjuice), men de har også kolde juicer og god kaffe.

Se også: Ugens sunde anbefaling: California Kitchen 

Om aftenen skifter menuen til det man vel sagtens kan kalde The Union Kitchens signatur – nemlig kødboller i alle afskygninger. Det lyder umiddelbart ikke af meget, men vent du bare. De serveres i en lækker veggie-version, laks, lam, okse eller gris og kan derfor tilfredsstille de fleste – også dig, der måske har valgt kødet fra, eller går efter de lidt sundere alternativer. Til kødbollerne vælger du selv, hvilke grønne retter, der skal serveres til og blandt tilvalgene kan nævnes grønne bønner med dild, feta og citron, spidskål med sauce verde, sprøde gulerødder med nødder eller avokado med krydderi og friske ærtespirer. Alt i mens drengene bag baren står klar med læskende drinks som Dark’n’Stormy, Aperol Spritz eller deres egen version af en after-dinner cocktail – Coffee Kick. Med andre ord, så går du hverken sulten eller tørstig fra The Union Kitchen. 

Se også: 10 myter om motion og vægttab 

Du finder The Union Kitchen på Store Strandstræde 21, 1255 København K. Find dem også på Instagram her

Psst … The Union Kitchen har netop åbnet en lillesøster – The Union Kitchen Annex – i Grønnegade. Menuen er mindre, men byder på avokado-lækkerier, juice, lemonade og kaffe. 

I galleriet nedenfor har vi samlet nogle billeder fra The Union Kitchen, der fanger madens kvalitet og stedets hyggelige stemning. 

Ugens anbefaling: The Union Kitchen

Relaterede artikler