Dit boblende sommer-kick Moët & Chandon serverer iskolde bobler fra sin champagnebar på hjul, der gæster hele landet

Foto: PR

Lange sommeraftener og lyse nætter skal selvfølgelig, hvis I spørger os, ledsages af iskolde og læskende drikke, dine bedste veninder, snakke, der aldrig stopper, inderlige grin og øjeblikke, du husker for evigt.

Vi er derfor helt vilde med tanken om bobler på hjul, der er klar til at forsøde vores tilværelser og give os det ultimative sommer-kick, når Möet & Chandons champagnebar ruller igennem Danmark denne sommer.

Hvad end du befinder dig i smilets by, indre København, Den Danske Rivera (aka. Tisvildeleje, Gilleleje og Hornbæk) Nordens Paris eller blandt bøgetræerne på Fyn, så kan du være helt sikker på at spotte Möet & Chandons champagnebar, idet den ruller rundt i hele landet, hele sommeren.

Foto: PR

Er du den tropiske type, der er til alt frugtigt og eksotisk med noter af mango og guava, så skal du selvfølgelig bestille en Moët Ice Imperial, som er en sødmefuld og frisk drik af alt det, vi lige har beskrevet.

Læs også: Sådan laver du sommerens nye it-cocktail: Rosé Spritz

Er du derimod mere til kirse-, trane- og tyttebær med en af saftige sommerfrugter såsom figen og nektariner med et strejf af grenadine, så skal du gå efter en Moët Ice Impérial Rosé (...blev du også tørstig der?)

Lige meget hvad, så er du altså helt sikker på at toppe feel-good-barometret med bobblende fornemmelser og sommer-vibes lige der, hvor du holder din stay-cation i år.  

Den rullende champagnebar kommer nemlig til at stå ved en række gode restauranter i ugerne 26-36.

Den rullende champagnebars tour plan:

• Uge 26: Restaurant Mast i Middelfart

• Uge 27 & 28: Mortens Kro i Ålborg

• Uge 29: Tisvilde Bistro i Tisvildeleje

• Uge 30 & 31: Restaurant Gilleleje Havn

• Uge 32: No. 4 i Hornbæk

• Uge 33 & 34: Restaurant Nimb i Tivoli

• Uge 35 & 36: Resturant Anker i Århus

 

 

Relaterede artikler