ELLE anbefaler: Takeaway på Michelin-manér

Foto: Mie Juel
Her på ELLE-redaktionen er vi store tilhængere af takeaway-mad, og derfor har vi fået øjnene op for et takeaway-koncept, som lige har taget konceptet om hurtig og lækker mad til døren til nye højder.
 
Gotipster er navnet på et nyt takeaway-koncept, der tilbyder aftensmad fra nogle af de bedste restauranter i København og omegn til priser fra 85 kroner pr. kuvert. 
 
Gotipster har kun udvalgt restauranter, som har opnået gastronomisk anerkendelse for deres håndværk, og derfor er flere af restauranterne også enten anbefalet af eller har fået tildelt 1 stjerne i Michelin Guide 2016. Med andre ord, så er der altså tale om takeaway på ægte Michelin-manér. 
 
Et koncept, som i den grad falder i vores smag her på ELLE-redaktionen, og det var derfor heller ikke svært at overtale ELLEs Style Director, Mie Juel, og Digital Editor, Emilie Zerlang, til at afprøve konceptet. 
 
ELLEs Mie Juel og Emilie Zerlang fik begge en menu bestående af tatar fra Rebel til forret, confiteret kalv fra Michelin-restauranten Kokkeriet og laks og rodfrugter fra Belis Kitchen til hovedret samt æblekompot og chokolademousse fra Rebel til dessert. Med andre ord; en menu, der lige gjorde aftensmaden en del mere avanceret, festlig og velsmagende. 
 
Middagen kunne afhentes direkte fra restauranten og skulle kun 10-12 minutter i ovnen, hvilket gjorde forberedelsen nem og overskuelig.
 
Så udover at Gotipster er det oplagte valg, hvis du ønsker at nyde lidt takeaway på en travl hverdag, men ønsker en madoplevelse á la et resturantbesøg, så er Gotipster også oplagt, hvis du mangler lidt ideer til den kommende nytårsmenu. 
 
Gotipster tilbyder nemlig et stort udvalg af nytårmenuer fra Michelin-restauranter som Kokkeriet, Damindra, Taller og L'Altro og du kan læse meget mere om mulighederne og de udvalgte resturanter og menuer her. Så bliver det næppe mere nemt, lækkert og delikat - og hvem vil ikke gerne fejre nytår på vaskeægte Michelin-manér?
 
Du kan læse meget mere om Gotipster og de forskellige restauranter, der tilbydes her, og i galleriet har vi samlet lidt inspirationsbilleder til nytårsmenuen fra Gotipster. 

Nytårsmenu på Michelin-manér fra Go Tipster

Relaterede artikler