Frederiksbergguide 20 perler, du skal besøge på det herskabelige Frederiksberg

Foto: Instagram

Pakket ind i den vibrende storby København, ligger Frederiksberg, som en lille vatikanstat med egen kommune, borgmester og skattesatser som bedst betegnes byen i byen med et kulinarisk, kulturelt og historisk islæt.

Et fredeligt åndehul, der byder på velholdte og mondæne parker, brede fortove og en rolig atmosfære – bydelen, der også går under navnet 'roséstaten' og med garanti er alt det, du drømmer om, når du tænker på en flaske elegant og perlende rosé med masser af finesse.

Læs også: 20 hot-spots, du skal besøge på Østerbro og i Nordhavn

Hop evt. på en cykel og udforsk bydelens mange fine gader både de større såsom Gl. Kongevej, Falkoner Allé  og ej forglemme Værnedamsvej, men også de små, snoede sidegader, der byder på mange gemte skatte. Grib derefter en to-go-kaffe og promenér ned af Frederiksbergs herskabelige Allé og afslut på et sol-spot inde i Frederiksberg Slotshave. Når sulten melder sig, kan du bl.a. hoppe ombord i alt det bedste fra Frankrig, som gør det særligt godt i denne bydel. 

Læs også: 25 steder, du skal besøge på populære Vesterbro

Er du en kultur-haj, er Frederiksberg et rent slaraffenland med masser af teatre, biografer og andre fine kulturelle udbud foruden deres mange gode shopping muligheder.

Swipe igennem galleriet og lad dig inspirere af ELLEs 20 udvalgte hot-spots.

Frederiksbergguide

Relaterede artikler