Østerbro-guide 20 hot-spots, du skal besøge på Østerbro og i Nordhavn

Foto: Instagram

Brokvarteret Østerbro kan bedst betegnes som fredeligt, grønt og eksklusivt, og det kan for nogle københavnere forekomme en anelse kedeligt, mens det for andre er det fortrukne sted at befinde sig.

Vi har udforsket kvarteret, som både byder på det indre og velkendte Østerbro med de brede boulevarder, masser af grønne oaser, vand og god mad, og det nyere up-and-coming Nordhavn. 

Bydelen er foruden sine mange små delikatesseforretninger, spisesteder og gode shoppingmuligheder også indehaver af Kastellet, som er et oplagt tilflugtssted. Grib en lækker to-go-kaffe fra en nærliggende kaffepusher og gå en tur rundt på det fine kastel, hvor der både er vand, natur og smuk udsigt.

Er du mere til London-vibes ala Hyde Park så smut forbi Østre Anlæg, her er pænt, kuperet, fyldt med fine blomster – og så ligger Statens Museum for Kunst bogstaveligt talt i forhaven, og det er altid et besøg værd! 

Læs også: 12 perler i H. C. Andersens hjemby, Odense

Hvil fødderne på en italiensk-inspireret torveplads og stil både tørsten og sulten fra dit yndlingskøkken. Og lige meget hvor på Østerbro, du bevæger dig, er der selvfølgelig også rig mulighed for at tilfredsstille shoppegenet.

ELLE har fundet 20 hot-spots frem til dig, så du ikke misser noget, næste gang du kigger forbi 2100 København Ø. 

Østerbroguide

Relaterede artikler