Foto: Privat
Rejser

Stephanie Gundelach: Her er de bedste lokale steder, du skal besøge i Paris

af Rose Maria Boelsmand 20/10/2022
Stylist og medstifter af OpéraSport Stephanie Gundelach er netop hjemvendt efter at have boet de sidste fire år i Paris med sin mand, håndboldspilleren Mikkel Hansen. I årenes løb er der kommet to børn ind i parrets pariserliv, og derfor er Stephanie den helt rette at spørge ind til alle byens bedste hemmeligheder – både til når mor skal forkæles alene, og når børnene er med.

Den bedste croissant: Noir – Coffee Shop & Torréfacteur, 9 Rue de Luynes, 75007 Paris

Man får den bedste kaffe, de bedste cookies, bagværk og service på den lille kaffebar Noir Coffee, som ligger i mit nabolag, det 8. arrondissement.

Foto: Privat

Den mest parisiske skønhedsbehandling: @louisremyhair & @martinedericheville, Hotel Costes, 7 Via Castiglione, 75001 Paris.

Jeg havde aldrig farvet hår, før jeg flyttede til Paris, men blev anbefalet Louis Trautwein, der er en af verdens bedste til at farve og har faste kunder som blandt andre Jessica Biel. Han kan virkelig trylle, og nu er der ingen andre, der må røre mit hår. Parisiske kvinder sværger desuden til behandlinger hos Martine de Richeville. Hun bruger en speciel teknik, der fjerner cellulitis og sætter gang i blodomløbet. Jeg var meget glad for behandlingen, da jeg var gravid, for at undgå væske i benene.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Foto: Privat

Den ultimative selvforkælelse: Mandarin Oriental, 251 Rue St Honoré

Som mor til to små børn i Paris, hvor jeg ikke har familie i nærheden til at aflaste, kan der godt være brug for at komme ud af lejligheden til lidt selvforkælelse. Man får den bedste massage i spaafdelingen på Mandarin Oriental. Spørg efter Helen, som er uddannet osteopat og ved alt om kroppen, hendes massager er de bedste, jeg nogensinde har fået. Efterfølgende kan man drikke kaffe i spaområdet. Skal jeg gå linen helt ud, får jeg en manicure og pedicure hos D.I.B Nails, som ligger tæt på, hvor vi bor.

Foto: Privat

Den lokale shopping: Courreges, 40 Rue Francois

Commes des Garcons kan man gøre mange gode fund i – fra skæve blazere til gode skjorter. Derudover er Courreges et jævnligt besøg værd. Jeg er især glad for deres T-shirts og tanktops. Jeg var ikke stor fan af Chanel, inden jeg flyttede til Paris, men det er jeg blevet. Jeg går tit tur med barnevognen og står og savler foran deres vinduer. Mere lækkert og fransk bliver det ikke. Jeg har købt et par ting derfra, som jeg altid vil gemme, da de minder mig om tiden i Paris.

Foto: Privat

Det gode sted at spise med veninderne: Club Marigny, 10 bis Avenue des Champs-Élysées Loulou Paris, 107 Rue de Rivoli

Er man et par veninder, der skal ud, så er Loulou et oplagt sted til frokost. Husk dog at bestille bord i god tid. Alternativt er Club Marigny en uopdaget perle, som er ejet af Costes. Den ligger tilbagetrukket i en lille, rolig park ved Champs-Élysées. De har god mad, og det er perfekt at sidde udenfor med en barnevogn.

Foto: Privat

Det bedste sted til børn: Jardin d’Acclimatation, Rte de la Porte Dauphine à la Porte des Sablons (Bois de Boulogne) Le Square Trousseau, 1 Rue Antoine Vollon

Paris er ikke særlig børnevenlig, men legepladser, det kan de finde ud af. Stort set alle parker har legepladser med blødt underlag. Om sommeren er Jardin d’Acclimatation et godt tilflugtssted. Her kan børnene bade i springvand, og der er en forlystelsespark med dyr og karruseller. Skal man på restaurant med børn, er Le Square Trousseau god. Maden og servicen er fantastisk, og der ligger en genial legeplads lige overfor, og børnene kan tegne med kridt på dugene. Og så er Disneyland Paris altid et hit.

Foto: Privat

Der, hvor man undgår turisterne: Parc Monceau, 35 Boulevard de Courcelles

Parkerne er parisernes tilflugtssted – især, når det er varmt. Parc Monceau er er ikke særlig turistet og her er både en kæmpe legeplads, en karrusel, de bedste pandekager, og i weekenderne kan børnene ride på ponyer.

Foto: Privat

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her