Annonce

Sådan bruger vi en sommerweekend på farten

Annonce for Kia Motors 22/06/2022
At tage på eventyr og at komme helt ned i gear hører ikke kun ferierne til. Tværtimod kan du nemt få et strejf af ferie i din hverdag og weekend blot med lidt god planlægning.

Hvis der er noget, vi har lært de seneste år, så er det at sætte pris på oplevelser i vores nærområder. Vi har fået øjnene op for, hvad Danmark byder på, og at vi ikke behøver at rejse til udlandet for at få ro og eventyr. Samtidig har vi lært, at frihed og de små hverdagspauser har stor betydning for vores livskvalitet. Vi har været på weekendtur med den helt nye Plug-in Hybrid, Kia Sportage, hvor det bedste fra benzin og elektrisk kraft er kombineret i en samlet løsning.

FREDAG EFTERMIDDAG

Om sommeren er vores dage travle, og især om fredagen er der mange arrangementer. Elmotoren er ideel til effektiv bykørsel, og da vi foretrækker at tage direkte fra job til event, kommer vi hurtigt afsted. Med ekstra god plads på forsædet har vi derfor altid det mest nødvendige makeup og ekstra tøj liggende, så vi kan komme fra A-B uden at skulle hjem først.

Før vi skifter til vores aftentøj, kører vi forbi en pluk-selv-plantage og plukker en buket blomster til vores vært. Der er mange pluk-selv-plantager rundt om i landet, vi besøger en på Amager i København.

Kia Sportage har et omfattende infotainment-system, herunder et intuitivt GPS-system, så der er ingen undskyldning for ikke at komme afsted.

TIP Pluk blomster i det fri, i din have eller på en pluk-selv-plantage for en smuk og mere personlig værtsgave.

LØRDAG FORMIDDAG

For os er kombinationen af høj aktivitet og fordybelse den bedste opskrift på genopladning i weekenden. Lørdag formiddag kører vi derfor afsted mod et af vores favorit outdoor-områder, her står vi på rulleskøjter, som er vores nyeste obsession, efterfulgt af en omgang yoga-ustræk på stranden. Vi kan godt lide tanken om at køre så meget som muligt på elmotoren, og derfor vælger vi et naturområde i vores nærområde. Kræver aktiviteten, at vi kører længere, tager benzinmotoren dog blot over, det er virkelig smart!

Kia Sportage har Terrain Mode, dvs. at bilen tilpasses automatisk alt terræn om det, er sne, mudder eller sand. Efter et havsdyp på en kølig dag kan du tilmed tænde for varmen i rattet.

TIP Integrerer sport og pauser ved at have sportsudstyr og en liste over lokale naturområder i bilen.

SØNDAG EFTERMIDDAG

Søndag rimer på designmarked og jagten efter de helt rigtige vintage-fund sættes ind.

I sommerhalvåret bugner det med markeder, og det kan være en god ide at booke en stand hen over sommmeren. På den måde får du ryddet op i hjemmet, og når det så bliver ferietid, skal du ikke bruge dagene på praktisk arbejde.

Uanset om du selv har en stand, eller du som os denne weekend er på jagt efter noget helt specifikt, så kræver det ofte en bil med god plads. Kia Sportage har taget pladsoptimering til næste niveau, og du kan hænge tøjbøjler op samtidig med, at bagsæderne nemt kan klappes ned.

TIP Sæt designmarkederne i kalenderen, så du får prioriteret at komme tidligt afsted, de gode sager ryger oftest først på dagen.

SPORTAGE PLUG-IN HYBRID

Op til 89,2 km/l ved blandet kørsel. CO2 : 25,0 g/km under kørsel. Op til 70 km på ren el. Energiforbrug: 169 Wh/km. Forbrug kan påvirkes af bl.a. kørestil, vejrforhold og udstyr. Opladning: Op til 100% fra 4 timer med op til 3,6 kW (ladehastighed afhænger af flere omstændigheder, bl.a. ladestander, strømforsyning til denne, udendørstemperatur etc.). Batteri: 13,8 kWh. Op til 7 års fabriksgaranti, dog maks. 150.000 km. Læs mere om Sportage Plug-in Hybrid på kia.com og se, hvorfor’ Women´s World Car of the Year’ har kåret bilen til bedste familie-SUV i 2022.

Læs mere på kia.com