nye hoteller i Europa
Foto: PR
Rejser

Redaktionen anbefaler: 6 nye hoteller, du skal prøve lige nu

Redaktionen 7/07/2023
Hvis du mangler inspiration til et nyt hotel i Wien, Barcelona, London, Paris, Bangkok eller på Ibiza, så læs med her.

Don’t spend it on the flight, splash it on the night, lyder Momondos velkendte slogan.

Og det er præcis, hvad ELLE-redaktionen gjorde, da vi satte os for at besøge nogle af de nyeste hoteller i Europa og Asien, som i den grad er en rejse værd.

Så har du endnu ikke besluttet dig for din sommer- eller efterårsdestination, er her måske lidt inspiration at hente på hotelfronten.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

1. Rosewood Vienna, Wien

Anbefalet af Cecilie Ingdal, chefredaktør

Rosewood Wien had me at goodnight … Eller nærmere, da jeg spottede mine initialer på min hovedpude.

Om det var initialerne eller det perfekt mørklagte rum, der gjorde, at jeg sov som en baby, skal jeg være usagt, men udhvilet blev jeg – og klar til en tur i det smukke badekar, inden morgenmaden på hotellets øverste etage.

Udvalget var præcist – ikke for meget, ikke for lidt – og at indtage det på rooftop restauranten med udsigt til ’Peterskirkens kuppel’ eller i den ’hemmelige have’ fik mine blødkogte æg, den rørte yoghurt med bær og mine pandekager til at smage lidt bedre. Det gjorde mine østers, den delikate burrata med tomater og rabarbertærten i øvrigt også senere på dagen.

Hotellet i Wien er et af de nyeste skud på stammen i den luksuriøse kæde, og ligger midt i Wiens smørhul med de store modehuses forretninger og caféer og restauranter med international stemning som naboer.

Foto: PR
Foto: PR
Foto: PR

Adresse: Peterspl. 7, 1010 Wien, Østrig. Du kan besøge hotellets hjemmeside her.

2. The Edition Barcelona, Barcelona

Anbefalet af Cecilie Ingdal, chefredaktør

Barcelona er altid en god idé for byen, fordi rummer sådan cirka alt. Fra sol, strand og vand til vidunderlige spisesteder, masser af kunst, charmerende arkitektur og luksuriøse hoteller. Et af dem er det nyligt åbnede boutiquehotel The Barcelona Edition, som er placeret i smørhullet mellem Picasso Museet, det nyåbnede hippe Amsterdam-museum Moco (go see!) og Barcelona Gothic Cathedral.

Den stilige rooftop på hotellet emmer af afslappet chicness med sine cremefarvede loungemøbler og daybeds, et delikat thaiinspireret menukort, en cool bar og en lille pool. Fik jeg nævnt, at der naturligvis er usigt for alle pengene så langt øjet rækker?

Værelserne emner af samme elegante luksus i sin indretning som resten af hotellet med gennemtænkte detaljer, blandt andet de custom-made La Labo-badeværelser.

Og så må du endelig ikke snyde dig selv for en aften i hotellets cocktailbare og restaurant Punch Room. Det berømte koncept fra The London Edition – som i øvrigt er på listen over Europas top 10 hotelbarer – er nemlig flyttet med til The Edition Barcelona.

Foto: PR
Foto: PR
Foto: PR

Adresse: Av. de Francesc Cambó, 14, 08003 Barcelona, Spanien. Du kan besøge hotellets hjemmeside her.

3. Les Jardins du Faubourg, Paris

Anbefalet af Cecilie Ingdal, chefredaktør

Paris er ubetinget min ’hometown away from home’, og jeg har boet i næsten hver en afkrog af byen.

Mit seneste besøg i juni 2023 var på det nyåbnede boutiquehotel Les Jardins du Faubourg, som ligger i hjertet af Paris i det 8. arrondissement kun et stenkast fra ekstravagante shoppinggade Rue du Faubourg og det overdådige præsidentpalæ og det imponerende parkanlæg (jeg ved det, for jeg er blevet vist rundt af en vis Fru Macron …).

Hotellet ligger helt diskret på Rue d'aguesseau – og fra du træder ind, mærker du straks den afslappede, venlige og professionelle aura, der omgiver hotellets personale.

Den ultracharmerende gårdhave og restaurant i hotellets midte, er det perfekte hangout på lune sommeraftner, og udgør i øvrigt en smuk kontrast til hotellets stilrene indretning med marmor, mørkt træ og franske designklassikere.

Og den opvarmede diskrete pool inkl. privat dampbad og sauna er en vidunderlig måde at afslutte en måske lang dag i Paris med mange kilometer i benene. På alle måder anbefalelsesværdigt.

Foto: PR
Foto: PR

Adresse: 9 Rue d'Aguesseau, 75008 Paris, Frankrig. Du kan besøge hotellets hjemmeside her.

4. The Twenty Two, London

Anbefalet af Cecilie Ingdal, chefredaktør

I det luksuriøse Mayfair ligger en af Londons nye hoteller og private member clubs, The Twenty Two.

Sidstnævnte er meget almindeligt i London, hvor lokale såvel som gæster fra hele verden gerne arbejder, spiser og fester for lukkede døre, hvor kun ”ligesindede” kan komme ind. Men det er ikke (nødvendigvis) så posh, som det lyder.

The Twenty Two er skabt til de kreative og nysgerrige – og gerne unge – mennesker, hvorfor atmosfæren er varm og personalet überopmærksomme på dig og dit ophold.

Du kan nemlig sagtens booke et af de 31 værelser og spise (godt!) i restauranten i stueetagen, selv om du ikke er medlem. Kun etagerne under jorden er reserveret til private member club-korthaverne. PS Kendall Jenner er fan.

Foto: PR
Foto: PR
Foto: PR

Adresse: 22 Grosvenor Square, London W1K 6LF, Storbritannien. Du kan besøge hotellets hjemmeside her.

5. Aguamadera, Ibiza

Anbefalet af Josephine Aarkrogh, Creative Director

Det netop åbnede Aguamadera på Ibiza er alt, hvad du ikke forventede af øen, der mest af alt er kendt for sin DJ-scene og technofester.

I en finca fra 1888 på den nordlige side af øen finder du denne agriturismo, der oser af quiet luxury.

Hotellet har bare 11 værelser, og indretningen er underspillet med fokus på jordfarver og materialer som terracotta og træ. Aguamadera dyrker frugt, grønt og urter på egen grund som indgår i køkkenets retter – der om aftenen er tilberedt over åben ild. Og netop naturen, wellness og det holistiske er i fokus; hotellet tilbyder alt fra massager og vejrtrækningsøvelser til lydterapi, men har du bare brug for lidt privatliv og tid til afslapning er de også mestre i det.

Foto: PR
Foto: PR
Foto: PR

Adresse: De Jesus A Cala Llonga Km 7, 5, 07819 Santa Eularia D'es Riu, Balearic Islands, Spanien. Du kan besøger hotellet hjemmeside her.

6. Capella, Bangkok

Anbefalet af Nikita Hoffmann Andersen, redaktionschef

Det eneste problem med Capella-kædens nye hotel i Bangkok er, at du får meget svært ved at forlade det til fordel for den pulserende storby, der venter lige ude foran Chao Phraya-floden, som alle værelser kigger ud på.

Fra det øjeblik, du træder ind ad dørene til luksushotellet (der netop er blevet kåret til verdens 4. bedste hotel af Travel + Leisure World’s Best Awards) er det tydeligt, at intet her er overladt til tilfældighederne.

Duften af den særligt udvalgte Aesop-scent trænger igennem, lige meget hvor du befinder dig, de forskellige restauranter og barer rummer alt, hvad hjertet begærer, men på en lækker og ikke overflodsagtig måde, poolpersonalet står klar til at redde din solseng og udstyre dig med solcreme, ligesom spaens personale beder dig vælge din favoritolie, inden din behandling, og dit værelse både bliver klargjort til dagen og ”turned over” til natten.

På alle måder et anbefalesværdigt hotel.

Foto: PR
Foto: PR
Foto: PR

Adresse: 300, 2 Charoen Krung RD, Yan Nawa, Sathon, Bangkok 10120, Thailand. Du kan besøge hotellets hjemmeside her.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her