destinations bryllup
Foto: What Happens in Vegas
Rejser

Planlægger du bryllup? Her er de 10 mest populære bryllupsdestinationer i udlandet

Af Camille Fallesen 17/05/2023
Drømmer du om et udenlandsk bryllupseventyr, som er langt fra det traditionelle kirkebryllup? Så læs med her, hvor vi har samlet 10 populære, utraditionelle bryllupslokationer i udlandet, som du kan lade dig inspirere af.

De seneste år er det blevet populært at skifte det traditionelle kirkebryllup ud med noget mere eksotisk som en strand, en blomstrende mark eller en rå lade.

En tendens, vi kun tror bliver mere og mere populær, da mange brudepar ønsker at sætte deres helt eget præg på deres store dag.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Er du netop ét af de par, der gerne vil gøre brylluppet ekstra specielt, kan du med fordel rejse til udlandet og blive gift i smukke Paris, idylliske Toscana eller festlige Las Vegas.

Vi har samlet de 10 mest populære bryllupslokationer i udlandet, som du kan lade dig inspirere af.

1. Den franske Riviera

Et bryllup ved den sydfranske kronjuvel? Det lyder da ikke helt tosset …

Sig ja til hinanden på en af Rivieraens lange sandstrande, der skaber den helt perfekte romantiske stemning – især ved solnedgang. Er I ikke til sand mellem tæerne, kan I også blive viet på en af de mange promenader, der giver jeres kærlighedsfest en klassisk fransk stemning.

Foto: Pexels

2. Toscana

Regionen, der anses for at være Italiens allerskønneste. Hvem vil ikke gerne giftes der?

Se hinanden dybt i øjnene og giv hinanden et ja i det idylliske toscanske landskab mellem oliventræer og vinplantager. I kan med fordel skåle i vin fra området, da Toscana fremstiller én af Italiens mest kendte rødvine, Chianti.

Foto: Pexels

3. Las Vegas

Drømmer I om fest til den lyse morgen og underholdning 24/7, så er Las Vegas det perfekte sted at holde bryllup.

Med de fantastiske kasinohoteller, Fremont Street Experiences-aftenparade og Bellagio Hotellets springvandsshow, er du og dine gæster sikret en oplevelse og et bryllup, der vil blive husket i mange år.

Foto: Pexels

4. Santorini

Øen Santorini er Grækenland, når det er bedst.

Vi forstår godt hvorfor den græske ø er blandt favoritterne. De maleriske små byer, der præger alverdens postkort, med deres hvidkalkede huse, utrolige udsigter, fine sandstrande og fortryllende solnedgange vil helt sikkert danne rammerne for det perfekte bryllup.

Foto: Pexels

5. Paris

Oui! Romantiske og eventyrlige Paris er selvfølgelig også på listen over de mest populære bryllupsdestinationer. Og faktisk er det også én af de byer, hvor der sker flest frierier.

I ægte fransk stil kan brylluppet stå ved Eiffeltårnet, i Notre Dame, ved Seinen eller i en hyggelig parisisk baggård.

Foto: Pexels

6. Maui

Maui, den næststørste Hawaii-ø, er kendt for at huse hele to vulkaner. Vulkanerne har skabt en naturskøn dal, hvor du og din kommende ægtefælle kan sige ja til hinanden omringet af frodige, grønne vægge og med sand mellem tæerne.

Foto: Pexels

7. Newport

Vil du gøre præsidentparret J.F. Kennedy og Jacqueline Kennedy kunsten efter? Så skal du rejse til byen ved Atlanterhavet, Newport i Rhode Island ved USA’s østkyst, og blive gift i St. Marys Kirke, der ligger i første række til vandet, som lyser kirken op om aftenen.

Foto: Pexels

8. Provence

Det ene øjeblik er naturen blid og malerisk, det næste øjeblik storslået og imponerende. Provence er kendt for sine middelalderbyer, der slænger sig op ad bakketoppe og emmer af romantik og fransk, rustik elegance. Drømmer du om et bryllup i Provence, så er det populært at arrangere på en af de mange lavendel-marker, der kendetegner området.

Foto: Pexels

9. Riviera Maya

Er I vilde med historie og kulturelle oplevelser, så er det måske værd at undersøge om I kan blive gift ved Riviera Maya, der ligger syd for Cancun i Mexico, som er kendt for deres mange arkæologiske områder.

Foto: Pexels

10. Amalfikysten

Vil I gerne giftes med udsigt til vandet ved en af verdens smukkeste kyststrækninger, skal I sætte snuden mod Amalfikysten i Italien. Især byen Sorrento, der ligger i Napolibugten, og Campania er to meget populære bryllupslokationer – med god grund!

Foto: Pexels

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her