Krydstogt
Annonce

Kan krydstogter noget? Få influencerens vurdering her

Annonce for Let's do 3/01/2024
På et krydstogt kan du rejse ud i verden på et flydende hotel. Men er det fedt? Influencer Mie Isaksen er ikke i tvivl.

Krydstogter deler ofte vandene. For er det et flydende paradis eller et klaustrofobisk feriehotel?

For influencer Mie Isaksen var det en ren fornøjelse. At rejse ud i verden på krydstogt havde længe været på hendes bucket list, og sidste år kunne hun så rejse afsted med familien ombord på Symphony of the Seas, som er et af verdens største krydstogtskibe og en del af Royal Caribbean Cruises’ Oasis-klasse.

Se episoderne fra turen, og hør om hendes oplevelser længere nede i artiklen.

Royal Caribbean International

Royal Caribbean er et af verdens største krydstogtrederier med hovedkontor i Miami. Rederiet blev grundlagt tilbage i 1968 og er kendt for at tilbyde innovative og underholdende krydstogtsoplevelser.

Royal Caribbean har en flåde af imponerende skibe, som er nogle af de største og mest avancerede krydstogtskibe i verden.

Royal Caribbean Cruises er også kendt for deres brede udvalg af aktiviteter og underholdning ombord. De største skibe hos Royal Caribbean Cruises har alt fra vandrutsjebaner og badeland til skøjtebaner og isshows, live musik, kasino og meget mere. Derudover er der masser af restauranter, barer, teatre og klubber på skibene, der tilbyder noget for enhver smag og for gæster i alle aldre.

Skibene sejler i hele verden til et bredt udvalg af destinationer og ruter. Du kan blandt andet sejle i Caribien og besøge populære destinationer som Bahamas, Jamaica, Puerto Rico og De Britiske Jomfruøer. Du kan også sejle i Middelhavet om sommeren og besøge nogle af de smukkeste byer i Europa: Barcelona, Rom, Athen og Venedig.

Du kan blandt andet rejse med Royal Caribbean hos Let's do Cruises. Se mere her.

Mie Isaksen fremhæver selv flere ting ved krydstogtet, som var med til at gøre rejsen helt perfekt.

Blandt andet gjorde de mange aktiviteter og områder det muligt for familien at være sammen afsted på ferie, men med muligheden for et pusterum og lidt tid for sig selv.

Med på turen var Mie selv, hendes kæreste, deres to børn og Mies forældre. Det store skib gjorde det muligt for bedsteforældrene at nyde nogle stille stunder sammen, mens de yngre generationer kunne boltre sig i vandland. Ved aftentid kunne hele familien spise sammen, og en enkelt gang skete det også, at børnene og bedsteforældre spiste sammen i buffeten, mens Mie og hendes kæreste nød gastronomien på et af skibets mange specialrestauranter.

Gode spisesteder var der også masser af, ifølge Mie og familien. Restauranterne er meget forskellige, så der er noget for enhver smag, hvad end du er til casual spisesteder eller fine dining restauranter.

Symphony of the Seas, SY, Dining, Miss Marzipan, Food, specialty dining, wonderland, imaginative cuisine, dreams, dessert, The World, peanut butter ganache, chocolate mousse, salted caramel ice cream, sauce pouring into dish from above frame, melting, sweets, berry garnish,

Sidst, men ikke mindst, så muliggør en krydstogtrejse selvfølgelig, at du oplever flere destinationer på samme ferie, men fra samme flydende base. Det betyder også, at du kun behøver at pakke kufferten ud en enkelt gang, hvilket kan være meget rart, hvis kufferten er fyldt med både badetøj, cocktailkjoler og træningstøj.

Herunder kan du se alle episoderne i Danmarks (måske) korteste serie om Mie Isaksens krydstogtrejse med familien.

Familien Isaksen på krydstogt

Episode 1: Rejsefeber

Episode 2: Bliv sammen

Episode 3: Løb for livet

Episode 4: Dobbeltliv

Episode 5: Børnene går solo

Episode 6: En smuk katastrofe