solbadning
Foto: HBO
Rejser

Italiensk spa og finsk natur: Her skal du på wellness-ferie ifølge dit stjernetegn

af Christoffer Mygind Juul 22/03/2023
Et astrologisk fænomen finder i marts sted for første gang i flere hundrede år, og det kan meget vel være inspirationen til din næste ferie.

Med påsken lige om hjørnet har du måske allerede sikret dig en lækker feriedestination, hvor du kan slappe af og få koblet helt fra.

Men har du endnu ikke din ferie på plads, kan du finde inspiration i en måske lidt overraskende begivenhed, der finder sted i slutningen af marts, og som kan komme til at påvirke dig.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I hvert fald hvis du plejer at støtte dig til astrologiens verden. Den 23. marts går dværgplaneten Pluto nemlig ind i vandmandens tegn for første gang siden 1700-tallet. Det kan markere en tid med uønskede forandringer, der kan skabe uro hos mange. Pluto er i astrologiens termer nemlig transformationens planet, hvorfor skiftet blandt andet kan varsle nye tider for den måde, vi tænker på. Og forandring kan som bekendt skræmme.

Men hvilken bedre måde at håndtere urofremkaldende situationer end med et wellness-ophold baseret på dit stjernetegn, så du sikrer dig omgivelser med de helt rette, astrologiske energier på din næste ferie.

Herunder giver hotels.com deres bud på fire lækre wellness-destinationer baseret på de fire elementer, der tilsammen udgør alle stjernetegnene.

Jordtegn: Tyr, jomfru og stenbuk - Italien
Jordtegn er i utrolig god kontakt med deres sanser, og det betyder, så de elsker naturligvis god mad og har en helt naturlig god sans for personlig stil. Det gør Rom til den perfekte destination til de hårdtarbejdende jordtegn.

Her byder det smukke Mama Shelter alt det, jordtegnene kunne drømme om. Med moderne værelser i lækker indretning for slet ikke at glemme de nye, romerske bade udført i en farstrålende palette, er scenen sat for jordtegnet, der kan koble helt fra i æstetiske omgivelser, der taler til sanserne.

Foto: PR
Mama Shelter i Rom.

Ildtegn: Vædder, løve og skytte - Mexico
Ildtegn er lidenskabelige, stærke og emmer af passion. Derfor er er Mexico den perfekte destination for løver, væddere og skytter. Resortet Papaya Playa Project i Tulum, er omgivet af vild natur med en smuk strand, der er som taget ud af et postkort, og fremstår som en oase for kreative sjæle og alle, der elsker wellness.

Spaen tilbyder en lang række behandlinger, der er skabt til at lindre både krop, sjæl og sind med blandt andet yoga og åndedrætsøvelser på stranden i solopgangen, og hotellet har flere forskellige værelser og suiter med den ene bjergtagende udsigt efter den anden. Har du børn, er der ligeledes masser at tage sig til for de små.

Foto: PR
Papaya Playa Project i Tulum.

Vandtegn: Krebs, skorpion og fisk - Portugal
Vandtegn er kendt for at være sensitive, empatiske og spirituelle med en stærk forbindelse til vand. Så er du krebs, skorpion eller fisk, bør du rejse et sted hen, hvor du kan komme i kontakt med naturen og slippe tøjlerne og hverdagens stress helt.

Det gør Azorerne i Portugal til det oplagte sted, hvor hotellet Santa Barbara Eco Beach Resort tilbyder et væld af spabehandlinger, der kombinerer fysisk og spirituel velvære, så du kan lade dig inspirere af de vidunderlige omgivelser og lade dine følelser få frit løb - for eksempel med en massage under åben himmel til lyden af bølgebrus.

Foto: PR
Santa Barbara Eco Beach Resort på Azorerne.

Lufttegn: Tvilling, vægt og vandmand - Finland
Lufttegn er store tænkere og udrettere, og de er altid sultne efter nye og intellektuelt stimulerende oplevelser. I Finland finder du Arctic Treehouse Hotel, som ligger i hjertet af den arktiske natur, som er perfekt til en tiltrængt tænkepause, hvis du også elsker den nordlige natur.

De meditative træhytter har gulv-til-loft-vinduer og er en ren oase, der smelter naturligt sammen med de naturlige omgivelser, så du kan sidde i de hyggelige hytter og betragte naturen fra din moderne hule. Intet er overladt til tilfældighederne på det hotellet, og det gør det perfek til de detaljeorienterede lufttegn.

Foto: PR
Arctic Treehouse Hotel i Finland.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her