Quick getaway ud af byen med Renault Twingo Breeze
Annonce

Quick getaway ud af byen med Renault Twingo Breeze

af Annonce 27/04/2017
De fleste storby-mennesker kan nikke genkendende til at have brug lidt luft og komme væk fra byens støj, larmende trafik og menneskemasse, og i stedet nyde stilheden, roen og naturen uden for byen. Og lige præcis dét gjorde vi i selskab med den nye Renault Twingo Breeze.

Hvor ville du køre hen, hvis du havde mulighed for at forlade byen for en dag?

Vi prøvekørte den nye Renault Twingo Breeze, og selv om det er en bil, som elsker at være en del af storbyen, slog vi soltaget ned, fyldte bagagerummet og tog den med på en tur langs Strandvejen nord for København på en spontan getaway.

Med den babyblå Renault Twingo Breeze som udgangspunkt for vores getaway var der ikke blot dømt vind i håret på grund af det elektriske soltag, men også masser af plads til alle de ting, vi skulle have med.

For der er nærmest ikke det, du ikke kan få plads til i din Renault Twingo Breeze, da bilen, trods sin lidt mindre størrelse, har et ekstra stort bagagerum - og hvad mere kan man ønske sig, når der står getaway på programmet, hvor der både skal være plads til strandting, mad og løbetøj?

Dertil sikrer Renault Twingo Breeze også en bedre køreoplevelse i form af Renaults smartphone-app R&Go, der helt enkelt integrerer din telefon i bilen. Holderen til telefonen sidder der allerede, så det eneste, du skal gøre, er at downloade app’en, som ovenikøbet er gratis. Med R&Go kan du med andre ord klare alt fra at blive navigeret af GPS'en og lytte til din yndlingsmusik til at tage imod opkald over højttaleren, så du ikke behøver at holde ind til siden imens. Smart, ikke?

Og skulle du glemme, hvor du parkerede din bil, vil ’Find my car’, som også er en del af R&Go, hjælpe dig med at vise, hvor den holder.

Hvis du (også) er faldet lidt for den fine Renault Twingo Breeze, men ikke synes du har råd til at købe bilen, så tilbyder Renault nogle meget attraktive finansieringspriser. Renault Twingo Breeze kan nemlig finansiering fra 1.699 kr. /md. 0 kr. i udbetaling*.

*Renault Twingo Breeze' kontantpris inklusiv levering er 109.780 kr., samlet kreditbeløb 109.780 kr., månedlig ydelse 1.699 kr., løbetid 96 måneder, variabel debitorrente 7,68%, samlede kreditomkostninger 53.324 kr., samlet tilbagebetaling 163.104 kr., ÅoP 11,10%. etableringsomkostninger for lånet, månedligt kontogebyr og betaling via betalingsservice er medtaget i alle beregninger. fortrydelsesret 14 dage. gælder privatpersoner og forudsætter kreditgodkendelse. finansiering uden ejendomsforbehold via Renault finance (santander Consumer Bank). Forbehold for pris-, rente- og afgiftsændringer. Tilbuddet gælder, så længe lager haves.

Du kan læse meget mere om Renault Twingo Breeze HER, og i galleriet nedenfor kan du komme med os på getaway ud af København, hvor vi både var fordi Øresund (til et koldt, men forfriskende dyb i det kolde vand), Kurhotel Skodsborg og Aarstidernes Gårdbutik...

Let's go!