The Oscars 2018: Se de sødeste par til årets prisfest

Foto: All Over Press

The Oscars 2018 har beriget os med elegante looks fra den røde løber og Emma Stone, der på sejeste vis brugte sin dyrebare taletid på, at påpege den manglende ligestilling, der stadig findes mellem mænd og kvinder og særligt i filmindustrien.

Og udover imponerende haute couture på den røde løber og girl-power øjeblikke på podiet, som begge markerer det, vi gerne vil se meget mere af i resten af 2018, så gav Oscar-uddelingen os også et indblik i det sødeste hjørne af Hollywood.

For kærligheden blomstrede så sandeligt til årets prisuddeling, og særligt de par vi har samlet sidst i artiklen, fortjener en Oscar for deres cuteness overload.

Læs også: Her er de sjoveste øjeblikke fra Oscar-uddelingen 2018

Et par, vi her på redaktionen personligt har savnet på den røde løber, er Miley Cyrus og Liam Hemsworth. Til Elton Johns Oscar-fest skinnede parret om kap med fotografernes blitzlys i West Hollywood, og Miley fremviste sin forlovelsesring ved stolt at placere den på Liams brystkasse og dermed gav sangerinden og skuespillerinden fotograferne rig mulighed for at få det perfekte billede af parret som soon-to-be-married. Suk, altså!

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Miley glitrede i en smuk kjole fra Moschino og Liam var iført et klassisk jakkesæt med en sort butterfly til Elton Johns Oscar-fest. Til Vanity Fairs after-party havde Miley valgt en to-farvet kjole i blød satin, mens Liam valgte igen at holde det helt klassisk i et jakkesæt.

Parret, der mødte hinanden under indspilningerne på filmen The Last Song i 2009, hvor de begge har en hovedrolle, viser sig desværre alt for sjældent sammen på den røde løber – hvilket vi naturligvis synes, er en skam, for sikke et par! Heldigvis fik vi altså lov til at se dem hele to gange sammen under årets Oscar-uddeling til to separate prisfester. Det må holde vores nysgerrighed stillet, indtil vi forhåbentligt får lov til at være med på den digitale række til parrets bryllup. 

Swipe dig gennem kærlighedsfesten i galleriet herunder, hvor du kan se Miley og 12 andre kvinder fra årets prisuddeling med deres bae...

The Oscars 2018: Se de sødeste par til årets prisfest

Relaterede artikler