Oscars 2016: Den røde løber

Foto: All Over Press

''The 88th Annual Academy Awards'', bedre kendt som Oscars 2016, løb af stablen i Hollywood i går aftes, søndag den 28. februar 2016 og indtil langt ud på natten, dansk tid. 

Hvis du også var en af dem, der ikke var i stand til at holde dig vågen til at kunne følge med i, hvordan det så ud, da stjernerne ankom til det store show, og gik langs den røde løber op til indgangen ved Dolby Theatre, så bare rolig! - Vi har samlet et hav af billeder fra aftenens røde løber til dig lige her. 

Det var hverken farver eller glimmer, der manglede, da den ene smukke kendis efter den anden, spadserede op af den røde løber, og der var rigeligt af eye-candy til alle dem, der har en svaghed for smukke kjoler. 

Læs også: Brit Awards 2016: Den røde løber

Stjernernes Oscar-kjoler er, i løbet af de seneste par år, gået hen og er blevet et fænomen for sig selv, så der var derfor store forventninger til aftenens kjoler i går, men hvis du spørger os, så var der under ingen omstændigheder nogen grund til skuffelse. 

Aftenens Oscar-kjoler var ekstravagante og glamourøse, og flere af dem vil uden tvivl blive husket og mindet mange år frem.

I galleriet har vi samlet en masse billeder fra den røde løber, så gør endelig dig selv den tjeneste at tage et kig forbi, og få et glimt af glamour, når det er på sit højeste. 

Psst... brug pilene eller 'swipe' dig igennem billederne. 

Oscar 2016: Den røde løber

Relaterede artikler