The Oscars Her er de 10 bedste Oscar-øjeblikke gennem tiden

Foto: All Over Press

Søndag den 9. februar 2020 løber den 92. udgave af The Oscars af stablen, som traditionen tro samler de største filmstjerner på Dolby Theatre i Hollywood.

Et show, som hvert år tiltrækker hele verdens opmærksomhed, når salen fyldes med de dygtigste skuespillere, masser af stjernestøv, de smukkeste designerkjoler, rørende takketaler og store øjeblikke. 

Læs også: De smukkeste røde Oscar-kjoler gennem tiden

Interessen og hypen omkring Oscar-uddelingen, herunder den store ære det er at vinde den berømte stauette, betyder også, at der gennem tiden er opstået nogle helt unikke, sjældne, sjove og følelsesladede øjeblikke, som vi ikke glemmer lige med det samme.

Hvem husker eksempelvis ikke Ellen DeGeneres verdensberømte kendis-selfie med blandt andre Bradley Cooper, Brad Pitt og Angelina Jolie, som blev et af de mest re-tweetede billede nogensinde? Eller da Jennifer Lawrence vandt en Oscar-statuette for ”Best Actress” og på sin vej op mod scenen, styrtede lige så langt hun var? Eller da Leonardo DiCaprio eeendelig vandt sin velfortjente Oscar sidste år for rollen i storfilmen "The Revenant"?

Se også: 18 ting, du (muligvis) ikke vidste om The Oscars

Der findes masser af gyldne Oscar-øjeblikke, siden den første prisuddeling løb af stablen tilbage i 1927. I galleriet har vi samlet 10 af vores favorit-øjeblikke gennem tiden, så du kan blive helt klar til den store aften:

Her er de 10 bedste Oscar-øjeblikke gennem tiden

Relaterede artikler