14 fraklip fra The Oscars 2017, som du ikke så på TV

11 af de sjoveste og sødeste fraklip fra The Oscars 2017
Foto: All Over Press

Den store Oscar-uddeling er netop overstået, og traditionen tro var salen fyldt med stjernestøv og mindeværdige øjeblikke. 

Vi sukker stadig over perfektionsniveauet i Emma Stones Givenchy-kreation og krymper tæerne over den episke fejltagelse, der indtræf ved overraskelsen af aftenens hovedpris, "Best Picture", hvor La La Land blev kaldt på scenen med hele castet og takketalen blev holdt, alt i mens det viste sig, at det rent faktisk var "Moonlight", der var vinderen. 

Læs også: The Oscars 2017: Her er aftenens sødeste par

Men udover de episoder, der udspillede sig på scenen i løbet af showet, og kavalkaden af smukke kjoler på den røde løber, de bedårende par, de skønne beautylooks og de lækreste mænd i jakkesæt, som blev transmitteret live og efterfølgende er blevet delt i artikler og gallerier, så er Hollywood – perfect as it is - også stedet, der kan bryste sig af at levere de allerbedste fraklip. For Hollywoodstjernerne er trods alt også "bare" mennesker, der ikke er blege for at få det bedste ud af en storslået aften, og der er masser af behind-the-scenes billeder, der viser aftenens hovedpersoner på slap line uden for tv-kameraets skudlinje.

Læs også: The Oscars 2017: Se alle kjolerne fra årets Oscar-uddeling

Derfor har vi samlet de bedste øjeblikke fra The Oscars 2017, som du med sikkerhed ikke så på skærmen natten mellem d. 26. og 27. februar. 

Læs også: The Oscars 2017: De lækreste mænd på den røde løber

I galleriet kan du blandt andet se en overrasket Halle Barry, når hun får et smækkys af en bekendt, få et gensyn med et af aftenens sødeste par, Chrissy Teigen og John Legend, der laver sjov på den røde løber, og nyde synet af Justin Timberlake, der kurtiserer Nicole Kidman.  

10 af de sjoveste og sødeste fraklip fra The Oscars 2017

 

ELLEs nyhedsbrev

Relaterede artikler