Opnå en naturlig køreklæde med den nye Peugeot 3008
Annonce

Opnå en naturlig køreglæde med den nye Peugeot 3008

af Annonce 27/02/2017
Hvornår er du helt dig selv? Hvornår får du skuldrene ned og oplever ultimativ mig-tid? Med den nye Peugeot 3008 SUV falder dine tanker automatisk på plads, og du finder ro. 3008’eren er ganske enkelt skabt til at give dig overblik og tryghed, så du kan lade op og være den bedste version af dig selv.

Mangler du en bil, der kan få dig til at finde ro under køreturen?

Med Peugeots nye 3008 SUV falder dine tanker automatisk på plads, og du finder ro, ligeså snart, du sætter dig ind i bilen.

3008’eren er ganske enkelt skabt til at give dig overblik og tryghed, så du kan lade op og være den bedste version af dig selv. Og hvem vil ikke gerne det?

Med Peugeots nye 3008 SUV er der tale om en perfekt balance mellem power og elegance, og når du sætter dig bag rattet, vil du opleve både forførende køreegenskaber og en række assistance­systemer, der giver tryghed på vejen.

3008 er bl.a. udstyret med automatisk nødbremsesystem, træthedsovervågning, skiltegenkendelse og Front Kollision Advarselssystem.

Vi lover dig, at du vil få julelys i øjnene af det spektakulære og næsten futuristiske Peugeot i­Cockpit, som forener intuitiv betjening med en pas­sioneret hightech køreoplevelse, der kan indstilles til at vise netop de informa­tioner, som du har behov for – radio, aircondition, navigation, telefon og meget mere.

Peugeot 3008 er med andre ord inkarnationen af den moderne bil, og du kan læse meget mere på www.peugeot.dk.