Annonce

Sommerguide til Sjælland - stederne, du skal bo, spise og se

af annonce 5/08/2020
Sjælland kan meget mere end København og byder på utallige perler, der er din ferie værdig - uanset årstiden. ELLE har på miljøansvarlig vis kørt Sjælland rundt i den nye hybridbil, DS 7 Crossback E-tense, og fundet de hyggeligste gårdbutikker til UNESCO-verdenskulturarv, luksuriøse B&B's og sjællands bedste surf-spots - og ikke mindst lokale is. Så indstil GPS'en og tag med på (sommer-)roadtrip - du vil ikke fortryde det!

ELLE er taget på sommeroadtrip i Danmark i den nye, miljøvenlige hybridbil, DS 7 Crossback E-tense, der bringer luksuriøs fransk elegance til de danske landeveje.

Sjælland er nemlig lidt en overset destination, når ferien i Danmark skal planlægges, og det er synd, for der er utallige perler, smuk natur, hyggelige lokale butikker og idylliske Bed & Breakfast at chekke ind på overalt på Danmarks største ø.

Således går turen fra Nordvestsjælland til Sjællands Odde, Tisvildeegnen, Nordsjællands mange museer til Stevns, Sydsjælland og Møns Klint. Her er både slotte, verdenskulturarv, surf, lokal is, museer, streetfood og meget mere - så spørgsmålet er, hvor meget du kan nå næste gang du har fri? Unanset om det er sommerferie, efterårsferie eller blot en weekend, lover vi, at du ikke bliver skuffet.

Swipe gennem galleriet nedenfor og få de bedste tips til dit næste roadtrip.

DS 7 CROSSBACK E-TENSE

DS 7 Crossback E-tense forener avantgarde fransk design med teknolisk knowhow i en innovativ hybridbril. Sættes bilen i Electric Mode kører du med zero-emission, dvs. du udleder ikke CO2, og så er det muligt at køre fra gårdbutik til gårdbutik, uden at bruge brændstof, og med maksimal hensyntagen til miljøet og den fine danske natur. Du kan faktisk køre helt op til 67 km på ren elektricitet, og kan i hybrid-modet lade bilen op på naturlig opsamlet energi, når du kører.

Læs mere om DS 7 Crossback E-tense her.