Annonce

Sephora fylder år – og udlodder rejser til Stockholm og Paris

Af Elle Native – Annonce for Sephora 19/05/2022
Er der en lille makeupartist gemt i dig – og kunne du tænke dig at komme til Stockholm og Paris? Sephora Scandinavia fejrer 10-års jubilæum og giver i den anledning otte vindere muligheden for at komme til Stockholm og vinde en rejse til byernes by. Vi er vilde med idéen! Læs mere om konkurrencen her.

Vi husker tydeligt følelsen af at træde ind i en Sephora i udlandet og se os omkring i beauty-paradiset – for så at slæbe al den makeup, vi kunne, med hjem til Danmark.

Det er heldigvis længe siden, vi har været nødt til at fylde kufferterne. Siden 2012 har vi nemlig kunnet shoppe alt, hvad hjertet kunne begære af skønhedsfavoritter, i de danske Sephora-butikker – først i Illum i København, og senere over hele landet.

I dag forbinder vi Sephora med lækre og populære brands, som også gør en forskel – blandt andet Rihannas makeupbrand Fenty Beauty, som er kendt for at lave makeup til alle hudtoner, og Selena Gomez’ Rare Beauty, som arbejder for at reducere fordomme om mental sundhed.

Også andre eksklusive mærker som KVD Beauty, Tarte, Huda Beauty, Drunk Elephant er med til at gøre Sephora til det skønhedsmekka af inspirerende makeup, delikate dufte og vidunderlige skønhedsprodukter.

Stockholmsk Sephora-stemning

Er du vild med Sephoras produkter og tilgang til skønhed, så er det nu, du skal gribe chancen for at opleve det hele på tæt hold. Sephora afholder nemlig en konkurrence og inviterer hele otte vindere med til stor fest i hjertet af Stockholm den 8. juni i anledning af 10-års-jubilæet for deres skandinaviske butikker.

Fødselsdagen starter med morgenmad og klassisk musik, og senere fortsætter festen til tonerne fra dj’en med cocktails, goodie bags, konkurrencer og inspirerende taler. Selvfølgelig kan du også møde Sephoras skønne mærker og makeupstationer.

Og der er god grund til at fyre op for festmakeuppen, for i Stockholm bliver der fundet én heldig vinder ud af de otte, som udover en masse lækre produkter vil få en rejse for to til hovedstaden i Frankrig, hvor hele Sephoras egen rejse begyndte.

Sådan deltager du i konkurrencen

I en tid, hvor vi ser flere og flere aspirerende makeupartister på Instagram, TikTok og YouTube, starter Sephoras konkurrence selvfølgelig på Instagram @sephora_scandinavia.

For at vinde skal du finde din kreative side frem, vise dine bedste beauty- og makeup-skills frem og kreere din mest festlige makeup under hashtagget #beautyup2win.

Er du en af de otte vindere, vil du blive fløjet til Sephoras jubilæumsfest i Stockholm, hvor den anden og sidste runde af konkurrencen finder sted. Her kan det blive dig, som juryen – bestående af inspirerende skønhedsprofiler – udvælger som vinder af lækre beauty-produkter og en fantastisk tur for to til Paris.

Fødselsdagsfejring i København

Tilfredsstiller det ikke din tørst efter glamour, så følg festlighederne til Sephoras danske fødselsdagsevent på Kgs. Nytorv i København den 2. juni kl. 17.00-19.00. Tilmeld dig på [email protected]. Der er et begrænset antal pladser.

Sephora

Sephora er en fransk grundlagt kosmetikgigant, som er kendt for at tilbyde et udvalg af omhyggeligt udvalgte mærker – både nye favoritter, betroede klassikere og Sephoras egen serie, Sephora Collection. Dette inkluderer innovative mærker og eksklusive mærker som Rare Beauty by Selena Gomez og Fenty Beauty by Rihanna – et brand, som første gang blev præsenteret af Sephora. På grund af deres brede udvalg af produkter og gode service har Sephora formået at være til stede på hele verdens skønhedsmarked. Du kan shoppe i Sephoras fysiske butikker i Københavnsområdet, Aarhus, Aalborg og Odense – og selvfølgelig på sephora.dk.