SAS åbner seks nye ruter fra Danmark
Annonce

SAS åbner seks nye ruter fra Danmark

af Annonce 11/10/2016
Drømmer du om en tur til smukke landskaber på Færørene, varme temperaturer på Malta, Olbia og Malaga eller en storbyferie i Riga og Oslo? Når sommerprogrammet 2017 træder i kraft, åbner SAS tre nye helårsruter og tre nye sommerruter fra København til disse destinationer.
Destinationer der byder på smukke naturoplevelser som Færørerne, storbyliv i Riga og Oslo og sommervarme i Malaga, Malta og Olbia er blevet mere og mere populære rejsemål hos danskerne, og derfor åbner SAS nye helårsruter fra København til Færøerne og Riga samt fra Aalborg til Oslo og skruer samtidig op for antallet af afgange, sæder og ruter til de populære feriemål i Sydeuropa. "SAS har flere destinationer og afgange end noget andet skandinavisk flyselskab, og vi fortsætter med at forbedre tilbuddet til vores kunder. Vi har netop vundet alle priserne til Danish Travel Awards, som bedste flyselskab, og det har blandt noget at gøre med, at vi er attraktive på destinationer, afgange og vores servicekoncepter", fortæller Lars Sandahl Sørensen, operationel koncerndirektør i SAS. SAS vandt alle priserne i kategorien luftfart og fik priserne for "Bedste indenrigsselskab", "Bedste oversøiske flyselskab", "Bedste europæiske flyselskab" og "Bedste charterselskab". Billetsalget til SAS’ sommerprogram 2017, som gradvist træder i kraft fra slutningen af marts, åbner tirsdag den 11. oktober. I sommerprogrammet 2017 tilbyder SAS omkring 330.000 flere sæder og i alt 1800 flere flyvninger til Spanien, Kroatien og Portugal fra Skandinavien.
SAS åbner seks nye ruter fra Danmark
Se oversigten over de nye helårs- og sommerhøjsæsonsruter her: Helårsruter: København- Færøerne: Første afgang 26 marts 2017 (daglig afgang) København-Riga: Første afgang 26. marts 2017 (afgange to gange dagligt, alle dage undtagen lørdag) Aalborg-Oslo: Første afgang 26 marts (afgange alle dage undtagen mandag og lørdag) Sommerhøjsæsonsruter 2017: København-Malta: Fra den 25. juni – 13. august (tirsdag, fredag og søndag) København-Olbia: Fra 24. juni – 05 august (afgang onsdag og lørdag) Aarhus-Malaga: Fra 2. juli – 6. august (afgang søndag) Som en del af sommernyheden i 2017 sætter SAS også flere afgange ind på ruterne mellem København og Zürich, Geneve, Gdansk samt Hamborg, og så får alle SAS’ jyske kunder en ny sommerrute fra Aarhus til Malaga.

Så hvad enten du er tilsmukke landskaber på Færørene, varme temperaturer på Malta, Olbia og Malaga eller foretrækker en storbyferie i Riga og Oslo, så er der masser af muligheder for at komme godt dertil med SAS fra sommeren 2017!