Nu kan du flyve langt på luksusmanér med SAS
Annonce

Nu kan du flyve langt på luksusmanér med SAS

af Annonce 19/08/2016
Glem alt om dårlig benplads, akavede sovepositioner og manglende Wifi på de længere flyveture over Atlanten. SAS gør det nu muligt at komme til vores yndlings-destinationer helt uden at frygte den lange flyvetur. Læs om alle de nye og luksuriøse fordele, som du nu kan nyde godt af næste gang du flyver langt med SAS...

Vi kender alle til de lange flyveture, og de fleste vil nok også give os ret i, at de lange flyture sjældent er en fest. For med dårlig benplads, ingen wifi-adgang og akavede sovepositioner, der nærmest er umulig at undgå, så er det bare aldrig sjovt at sidde mere end et par timer i et fly.

Men nu hvor flere af vores yndlingsdestinationer som New York, San Francisco og Miami kræver en længere flyvetur, så er vi intet mindre end begejstrede for den nyhed, som SAS netop har præsenteret. En nyhed, der appellerer til alle os, der savner lidt luksus i luften.

SAS har nemlig opgraderet kabinerne i deres langdistancefly, så turen bliver mere behagelig på de lange ruter, og passagererne i højere grad kan nyde de mange timers rejse frem til drømmedestinationen.

I de nye fly kan du nemt komme gratis på Wifi, hvis du flyver SAS Plus eller SAS Business, og bruge telefonen i luften, så du kan skrive mails, tjekke Facebook eller sende sms’er og ringe op til vennerne nede på jorden. Hvis du derimod trænger til en pause fra det virkelige liv, kan du læne dig tilbage og opleve nogle af de seneste Hollywoodfilm på splinternye HD-skærme eller tilslutte dit eget USB-stik og oplade dit elektroniske udstyr i strømstikket ved siden af dit sæde.

Når sulten melder sig, kan man nyde varme måltider under en helt særlig mood-belysning i flyet, der er indstillet til at gøre turen mere behagelig for passagerne og som tilmed modvirker jetlag.

På SAS Business er der endnu mere luksus at hente, for her får du adgang til en buffet under hele rejsen, og maden – som er lavet med sæsonbestemte råvarer i samarbejde med lokale kokke fra SAS-destinationerne – bliver serveret på dit bord med dug, som var du på restaurant i den syvende himmel.

Som om ovenstående ikke var nok, så er SAS-sæderne er også blevet bredere og mere komfortable med ekstra benplads, bedre ryglæn og mere plads til opbevaring i sædet foran. Når du bliver træt, kan du dertil svøbe dig ind i et tæppe og justere sædets hovedstøtte, som kan indstilles på flere funktioner, så den passer lige til dig. På SAS Plus er der installeret nye fodstøtter, som man kan hvile benene på, og på SAS Business kan du læne sædet helt tilbage, så det bliver til en seng med tilhørende sengetøj, eller indstille sædet til at give dig massage, inden turen går til drømmeland.

... What's not to like? Her på ELLE-redaktionen er vi i hvert fald overbeviste, og nu glæder vi os ligefrem til de lange flyveture med SAS.