Foto: SAS
Annonce

Kom med til fejringen af SAS' 70-års fødselsdag

af Annonce 14/09/2016
I anledningen af SAS' 70-års fødselsdag står hele uge 37 på masser af fest, farver og sjove aktiviteter og happenings! Så hvis du skal ud og rejse med SAS i uge 37 eller kommer ud i Københavns Lufthavn, er der masser af ting, du kan se frem til. Se hele fødselsdagsprogrammet her:

I år er et helt særligt år for SAS. Det skandinaviske luftfartsselskab kan nemlig fejre deres 70-års jubilæum.

Den 1. august 1946 var nemlig den dato, hvor "Det Danske Luftfartselskab", "Det Norske Luftfartselskap" og "Svensk Interkontinetal Lufttrafik AB" indgik en aftale og siden blev til SAS - og den 1. august i år, var derfor 70 år siden, at SAS for første gang så dagens lys.

Og det skal selvfølgelig fejres!

Derfor vil SAS i hele uge 37 bringe historier, billeder og videoklip fra SAS' farverige historie de sidste 70 år. SAS vil med andre ord fortælle hele SAS' historie fra de første 22 stewardesser i de gamle uniformer, der blandt andet tæller uniformer fra Dior, Carven og Calvin Klein, de første interkontinentale flyvninger og den første flyvetur over Nordpolen til de helt nye kabiner, EuroBonus-programmet og tiden derefter. Kort sagt: SAS gennem de sidste 70 år.

Derudover vil der være masser af eksklusive events, happenings og surprises hele ugen for alle dem, der flyver SAS.

Nedenfor kan du få et overblik over nogle af de aktiviteter, du kan glæde dig til at opleve hos SAS i uge 37:

  • Den 13.-19. september kan du opleve By Malene Birger x ELLE x SAS pop up stand, hvor man kan købe et produkt fra By Malene Birgers nye rejsekollektion og få sine initialer på produktet. Derudover vil EuroBonus-medlemmer også modtage gaver fra By Malene Birger samtidig med, at de kan blive kørt til gaten i en SAS x By Malene Birger specialdesignet golfbil
  • Den 14. september vil der være livekoncert ombord på en af SAS' flyvninger. Det er dog endnu hemmeligt, hvilket fly der er tale om og hviken artist, der kommer til at optræde ombord på en flyvning.
  • Den 14.-17. september vil der bliver serveret kage, champagne ogvære stor fødselsdagsfejring i SAS Loungen
  • Den 17. september markerer SAS selskabets 70 års fødselsdag med en fødselsdagsflyvning fra Stockholm (ARN) til København (CPH) med en catwalk ombord, hvor SAS fremviser de gamle uniformer fra blandt andet Dior, Carven og Calvin Klein samtidig med, at der vil blive serveret champagne til alle ombord. Og når flyet lander i Københavns Lufthavn vil de rejsende blive taget imod med en rød løber, vandkanoner og et stort SAS kor i gaten.

Her fra ELLE-redaktionen skal der lyde et stort tillykke med de 70 år til SAS - vi tager gerne 70 år mere!

Du kan læse meget mere om SAS 70-års jubilæum på SAS' hjemmeside HER