AIRE Ancient Baths
Foto: AIRE Ancient Baths
Annonce

Julegaveguide: 3 eksklusive wellnessoplevelser, der vil glæde enhver

Af Elle Native – Annonce for AIRE Ancient Baths 7/12/2023
Vi vil så gerne glæde vores nærmeste med den perfekte julegave – og hvad er bedre end at forkæle dem med en uforglemmelig wellnessoplevelse? Her får du 3 idéer til luksuriøse oplevelser hos AIRE Ancient Baths, vi drømmer om at lægge under juletræet i år.
AIRE Ancient Baths

Juleaften nærmer sig med hastige skridt, og det samme gør jagten på de bedste julegaver til dem, vi holder af. En af de mest personlige gaver, vi kan komme i tanker om, er en oplevelsesgave, og det kolde vejr kalder på masser af forkælelse af den luksuriøse slags.

Den ultimative forkælelse får du hos AIRE Ancient Baths. Her finder du et sanseligt og afslappende åndehul med fokus på balance og ro for både krop og sjæl. AIRE Ancient Baths byder på mange forskellige wellnessoplevelser – fra afslappende massager til termiske bade.

Vi har samlet 3 luksuriøse wellnessgaver fra AIRE Ancient Baths, som med garanti vil falde i god jord, når modtageren finder den under juletræet. Måske en af oplevelserne også finder vej til din egen ønskeliste?

Foto: AIRE Ancient Baths
AIRE Ancient Baths
I AIRE Ancient Baths får du mulighed for at opleve 8 antikke bade: Caldarium, et varmtvandsbad på 40 grader, Frigidarium, et koldtvandsbad på 10 grader og et isbad på 6 grader, Tepidarium et bad med tempereret vand på 36 grader, Balneum, badet med de tusinde dyser, Vaporium et dampbad med aromaterapi, Flotarium, saltvandsbadet, og Pediluvium, en koldstenskorridor.

Det er ikke tilfældigt, at AIRE Ancient Baths ligger i Carlsberg Byen. Det historiske går nemlig igen i AIREs templer rundt omkring i verden, og i København er det et underjordisk rum i Carlsbergs tidligere bryggeri, der danner rammerne om wellnessoplevelsen.

At udsætte kroppen for temperaturkontraster er gavnligt for muskler, led og blodcirkulationen, og det vidste vores græske, romerske og osmanniske forfædre. Mens det kolde vand genopretter blodcirkulationen, toner huden og opkvikker, får det varme vand kroppen til at slappe helt af. Det er netop denne tradition, AIRE bygger på.

Foto: AIRE Ancient Baths
AIRE Ancient Baths

Køb din julegave hos AIRE Ancient Baths

Julen er den tid, hvor vi mindes det år, der er gået, og reflekterer over vores ønsker og forsætter til det nye år. Det er også til jul, vi samles med vores nærmeste og sætter tid af til hinanden. I AIRE Ancient Baths kan du sætte tiden på pause i et rum, hvor I sammen kan koble fra og bruge tid på jeres relation.

Med en gaveæske fra AIRE Ancient Baths kan du give dine forældre, søskende, venner eller din kæreste en magisk wellnessoplevelse med adgang til de 8 unikke termiske bade og et af AIREs afslappende ritualer og massager. Køb din AIRE-gaveæske her.

Julegaveguide: 3 eksklusive wellnessoplevelser

Foto: AIRE Ancient Baths
AIRE Ancient Baths

1. Ancient Relaxing Massage

Der venter ultimativ afslapning, hvis du vælger behandlingen Ancient Relaxing Massage. Her kan du vælge mellem 30, 45, 60 og 90 minutters massage, hvor der arbejdes på både ryg, arme, ben og fødder.

Giv dig hen til sanserne, og lad dig forkæle i skæret fra de mange levende lys, mens AIREs dygtige massageterapeuter vækker din krop til live i en afslappende massage.

Før eller efter massagen kan du i dit eget tempo udforske de 8 termiske bade, der blandt andet tæller et saltvandsbad og et dampbad med aromaterapi.

Læs mere om Ancient Relaxing Massage her.

Foto: AIRE Ancient Baths
AIRE Ancient Baths

2. Holistic Ritual

Dette ritual er en holistisk wellnessoplevelse med fokus på hydrering, der virker beroligende på både krop og sind. Ritualet starter med en 15 minutters helkropseksfoliering med en scrub, og herefter kan du vælge mellem 30, 45 og 60 minutters kropsmassage.

Her arbejdes der med ben, arme, ryg og kranie. Lad roen falde langsomt over dig. Ritualet afsluttes med en fugtgivende hårmaske og hovedbundsmassage, som efterlader dig med komplet ro og fornyet energi. Herfra kan du gå ud og opleve vandets glæder i de unikke termiske bade med forskellige temperaturer.

Læs mere om Holistic Ritual her.

Foto: AIRE Ancient Baths
AIRE Ancient Baths

3. Love Connection

Giv din partner den romantiske oplevelse Love Connection i julegave, og nyd hinandens selskab i et magisk rum, hvor tiden står stille. Behandlingen Love Connection fås med enten 30, 45, 60 eller 90 minutters massage.

I vil blive guidet gennem en serie af vejrtrækninger, og herefter vælger I den massageolie, der resonerer bedst med jer: En beroligende eller en energigivende. Gennem massagen vil terapeuterne lægge et pres med varme basaltsten for at lindre muskelspændinger, reducere mental og fysisk træthed og efterlade kroppen i balance.

Med denne oplevelse får I også trøfler samt juice eller cava, som I kan nyde i de antikke bade med forskellige temperaturer. Tilbring en eftermiddag i kærlighedens tegn med den, du holder allermest af – eller giv Love Connection i gave til et par, der skal have mulighed for at dele en kærlighedsoplevelse udover det sædvanlige.

Læs mere om Love Connection her.

Foto: AIRE Ancient Baths
AIRE Ancient Baths
The Signature Beer Experience

Signature Experiences

Foruden de mange ritualer, massager og behandlinger, kan du lægge en af AIRE Ancient Baths signaturoplevelser under juletræet.

AIRE er kendt for sin Wine Bath Experience, som giver dig muligheden for at lade krop og sjæl synke ned i et 300 år gammelt marmorkar fyldt med rødvin fra vinområdet Ribera del Duero. Vinbadet har særlige rensende og anti-aging egenskaber. Undervejs får du en hovedbundsmassage, en fugtgivende ansigtsmaske, en helkropsmassage med vindruekerneolie og et glas rødvin serveret med ost og nødder.

Helt eksklusivt for AIRE Ancient Baths Copenhagen er ølbadet, skabt i samarbejde med Carlsberg, hvor alle sanser vækkes til live. Øl indeholder vitaminer, mineraler, saccharider og gær, hvilket gør det til et naturligt rensemiddel, der blandt andet øger hudens elasticitet og giver glød. Ritualet inkluderer en dyb helkropsmassage til duften af bergamotte, en skøn kraniemassage, en hårmaske med appelsinblomst samt selvfølgelig 30 minutters ølbad. Desuden får du en ølsmagning med forskellige oste og Peter Beier-chokolade. Bergamotteolie er kendt for at reducere følelser af angst, stress og træthed.

Begge signaturoplevelser giver adgang til de antikke termiske bade, hvor du kan slappe af i de varme bassiner, flyde vægtløst i saltvandsbadet Flotarium og tage et dyp i koldtvandsbadene Frigidarium.

Læs mere om AIRE Ancient Baths' Signature Experiences her.

Foto: AIRE Ancient Baths
AIRE Ancient Baths
The Signature Wine Experience

AIRE Ancient Baths

AIRE Ancient Baths er en sanselig wellnessoplevelse, som er inspireret af antikkens badehuse. Med traditioner og historie i fokus har AIRE været placeret i gamle restaurerede bygninger med unikke historier, siden de første gang slog dørene op i Sevilla i 2004. Det betyder, at du altid træder ind i et æstetisk frirum med ro, afslapning og nydelse i centrum, når du besøger AIRE. Målet er at skabe det ultimative åndehul med vand som bærende element, hvor tiden står stille, og krop og sjæl bliver bragt i balance. AIRE-oplevelsen er en ideel idé som gave til din partner eller en god ven og kan købes som flot gavekasse her. Her kan I opleve en intim aften, hvor I kan lade roen falde over jer i et af de otte termiske bade og komme tættere på jer selv eller hinanden gennem et af AIREs unikke ritualer. Læs mere her.