Her er de 17 bedste steder at spise brunch i København
Foto: Stephanie Bang / Afodaffair.dk
ELLE guider

Her er de 20 bedste steder at spise brunch i København

Af Nanna Danborg-Aamand og Stephanie Bang 17/06/2021
Hvad enten du er til en let morgenmad eller den helt store brunchtallerken, så findes der et hav af caféer i hovedstaden, som kan stille din sult fra morgenstunden. ELLE guider dig til 20 af de bedste spots til brunch i København.

Skal du spise brunch i København snart, er du landet det helt rigtige sted.

København er nemlig et sandt mekka, når det kommer til lækre steder at nyde en brunch i weekenden med veninderne, kæresten eller familien. Men ved du, hvor du får den bedste af slagsen i vores hovedstad? 

Vi har været en tur rundt i byen og fundet Københavns mest luftige croissanter, bedst blødkogte æg, sundeste morgenmåltider og lækreste brunchtallerkener - og selvfølgelig den bedste café latte, espresso og kaffe, som er lavet på soya, mandel- eller havremælk. 

Se også: Guide: 12 steder, du skal nyde din is i København

Uanset hvad du har lyst til, så læs med her, hvor vi har samlet hovedstadens bedste og mest indbydende steder - og bare rolig! Hvis du ikke er et morgenmenneske, kan du stadig nå at sætte tænderne i de lækre sager - mange af de udvalgte steder serverer nemlig brunch til langt ud på eftermiddagen. 

Læs også: De 20 bedste steder at spise frokost i København

Find dit nye yndlings-spot til brunch i København i galleriet nedenfor, eller brug guiden som en undskyldning for at prøve alle 20 steder af: