Annonce

Her er bilen, der opfylder alle dine drømme

Af ELLE Native, Annonce for Volvo 7/12/2021
Moderne mennesker vil have det hele: En urban livsstil, men med byens historie bevaret og intakt. En innovativ hverdag og kompromisløst design, men udført uden miljøet tager skade. Det lyder som uforenelige størrelser, men Volvo har med den nye Volvo C40 Recharge forenet alt det, forbrugeren anno 2022 vil have.

Du kender det sikkert fra dig selv: Du vil gerne være smart, men samtidig handle miljømæssigt ansvarligt. Dertil vil du også gerne have det nyeste, teknologien tilbyder, men finder stadig en vis tryghed og glæde ved den arv, der findes i gamle og anerkendte brands og det håndværk, der ligger bag. Du bor i byen og elsker dens fusion af dynamik og historie, nyt og gammelt, men samtidig vil du gerne kunne komme hurtigt igennem det urbane landskab uden at sætte et negativt klimaaftryk.

Kort sagt, den moderne forbruger har mange krav til det, de omgiver sig med. Fra maden, der skal pakkes CO2-neutralt og genanvendeligt, og helst være vegansk, til tøjet, der gerne må være fremstillet af genanvendte materialer - eller allerhelst skal være secondhand og til transporten, der gerne skal være så ren og klimavenlig som muligt. Med andre ord. Vi vil have innovation, design og miljø til at gå op i en højere enhed i alle aspekter af vores moderne og urbane hverdagsliv. Og selvom det lyder noget nær uforeneligt, har Volvo alligvel sammenført alt det, den moderne forbruger anno 2022 vil have i den nye model, Volvo C40 Recharge.

Ikke nok med at den stilrene bilmodel lever 100% op til Volvos stolte designarv, så er den også 100% elektrisk, og kan dermed køre både i og udenfor byen, uden at bidrage negativt til CO2-aftrykket. Desuden har den anerkendte svenske bilproducent taget et skridt mod større ansvarlighed ved udelukkende at indrette bilen med et luksuriøst, vegansk alternativ til læder. Volvo C40 Recharge er den første model fra Volvo, der er designet fuldelektrisk og 100% læderfri. Lanceringen af den nye model blev markeret med et samarbjede med det anerkendte modehus, 3.1 Phillip Lim, der deler Volvos bæredygtige vison, og er kendt for sin innovative fusion af alternative bæredygtige materialer med smukt design i høj kvalitet. Som led i samarbejdet har 3.1 Phillip Lim designet en limited edition weekendtaske i Volvos veganske læder, der stilfuldt beviser, at ansvarlighed og smukt design sagtens kan forenes.

Volvos luksuriøse veganske alternativ til læder er blandt andet fremstillet af genanvendte PET-flasker, korkpropper fra vinindustrien og organiske materialer fra bæredygtige skovbrug i Sverige og Finland. Fremover vil alle elektriske modeller udelukkede fås med interiør i vegansk læder. Den svenske bilproducent har et mål om, at 25% af alle Volvo-biler i 2025 skal bestå af genanvendte eller bio-baserede materialer. I 2030 er målet udelukkende at producere elektriske biler og i 2040 vil bilproducenten være klimaneutrale og have en komplet cirkulær forretningsmodel.

Kan man ønske sig mere af en bil? Faktisk ikke.

Læs mere om Volvo C40 Recharge her.