Annonce

En dag til fods til Milano

af annonce 17/09/2019
Skal du med modefolket til Milano her i september? Vi guider dig til de bedste oplevelser i den italienske modeby, som du kan nå til fods. Lige fra Duomoen til 10 Corso Como.

Har du en tur til Milano i sigte, og vil du have lidt inspiration til, hvordan du på fineste - og nemmeste - vis kan opleve Italiens modemetropol til fods og dermed undgå alt, hvad der hedder taxa, offentlig transport og ventetid?

Sammen med det danske skobrand ECCO har vi udformet en gå-guide til Milano, med en skræddersyet rute gennem den norditalienske modehovedstads smukke og ultra-fashionable kvarterer; fra Duomo-området til det trendy Porta Nuova, som du kan opleve til fods.

Det er en tur, der naturligvis kræver det helt rigtig fodtøj, som er skabt til at gå langt uden at man behøver bekymre sig om vabler, ondt i trædepuderne eller stive såler. Ja tak!

Et godt bud er ECCOs smarte Sartorelle loafers, der med sit skræddersyede look, er det oplagte og moderigtige valg, når Milano skal gås tynd. Skoen er smukt lavet af ECCOs eget højkvalitetslæder og diskret detaljeret med læderrand, der tilfører skoen et sofistikeret touch og bringer den luksuriøse overdel og den støddæmpende FLUIDFORM™-sål sammen, mens premium læderforing gør skoen blød og åndbar - med andre ord; komfort på alle leder og kanter. Og om aftenen, nå du skal på jagt efter byens bedste pasta, kan du snildt hoppe i den chikke ECCO Shape 74-pump med spids snude, som bringer dig elegant og komfortabelt over Milanos brostensbelagte gader.

Se med i galleriet nedenfor hvor vi i samarbjede med ECCO guider dig til Milanos mest moderigtige hotspots.