Foto: ELLE Danmark
Annonce

En dag til fods i London

af annonce 15/07/2019
Går ferien til London? Vi guider dig til den fineste gåtur gennem de ikoniske bydele – fra Chelsea til Kensington og Mayfair, hvor du helt slipper for den befærdede tube.

Har du en tur til London i sigte, og vil du have lidt inspiration til, hvordan du på fineste - og nemmeste - vis kan opleve Englands livlige hovedstad til fods og dermed undgå alt, hvad der hedder taxa, offentlig transport og ventetid?

Sammen med det danske skobrand ECCO har vi udformet en gå-guide til London, med en skræddersyet rute gennem Londons hippe kvarterer, Mayfair, Kensingtong og Chelsea til fods.

En tur, der naturligvis kræver det helt rigtig fodtøj, som er skabt til at gå langt uden at man behøver bekymre sig om vabler, ondt i trædepuderne eller stive såler. Ja tak!

Et godt bud er ECCOs smarte Sartorelle sko, der med sit 'preppy' engelske look, er det oplagte og moderigtige valg, når London skal gås tynd. Skoen er smukt lavet af ECCOs eget højkvalitetslæder og diskret detaljeret med klassiske og tidløse 'brogue'-perforeringer. En slidstærk læderrand bringer den luksuriøse overdel og den støddæmpende FLUIDFORM™-sål sammen, mens premium læderforing gør skoen blød og åndbar - med andre ord; komfort på alle leder og kanter.

Foto: PR

I galleriet kan du komme med os til Paris og blive guidet til den ultimative slentretur gennem London