ELLEs guide til New York - download kortet her!
Annonce

ELLEs guide til New York - download kortet her!

af Annonce 20/09/2016
Drømmer du om en tur til skønne New York? Så lad dig guide af ELLE-redaktionens rejseguide til New York og find vores rejseguide direkte til din telefon via SAS' nye rejseapp: SAS Remap...

Om du drømmer om at sætte dig selv i scene a la klassisk Woody Allen eller hellere vil være en del af Sex and the City, er underordnet.

New York giver dig et sus for livet og en fornemmelse af at være en del af et større setup. Mode, mad og madness – her finder du det hele.

Her på ELLE-redaktionen ELLEsker vi at komme til New York, og hver gang overrasker byen os på en positiv måde - det er bare som om, man aldrig bliver træt af The Big Apple.

FIND VORES REJSEGUIDE TIL NEW YORK I SAS REMAP HER

Derfor har samlet en helt masse tips til den fantastiske storby sammen i en rejseguide, hvor vi guider til alt fra hoteller, spisesteder, shopping og oplevelser i byen.

Vi har samlet alle vores tips i galleriet, hvor du kan lade dig inspirere til din næste rejse, og for at gøre det endnu nemmere for dig hurtigt at navigere mellem de mange tips, har vi benyttet os af SAS' nye cool rejseapp, SAS Remap.

SAS Remap er den første digitale platform, hvor man kan lave unikke og personlige rejseguides med egne og venners tips samlet i et kort - på den måde kan du samle alle dine rejsetips samlet i en guide.

Vi har lavet en "ELLE Travel: Rejseguide til New York" rejseguide i SAS Remap, hvor vi har skrevet alle vores rejsetips til New York ind i app'en inklusiv alle adresserne, som du hurtigt kan tage frem under turen og danne dig et overblik.

FIND VORES REJSEGUIDE TIL NEW YORK I SAS REMAP HER