ELLEs guide til Los Angeles - download kortet her!
Annonce

ELLEs guide til Los Angeles - download kortet her!

af Annonce 9/09/2016
Drømme du om en tur til sunny Los Angeles? Så lad dig guide af ELLE-redaktionens rejseguide til Los Angeles og find vores rejseguide direkte til din telefon via SAS' nye rejseapp: SAS Remap...

Med sit uendelige gode vejr, palmer i lange baner og en sund, trendy livsstil er Los Angeles det perfekte sted at holde ferie – alt imens du oplever Hollywoods magi, cool kunst og fantastiske spisesteder. Hvad venter du på?

Her på ELLE-redaktionen er vi vilde med Los Angeles og derfor var det heller ikke svært for os at sammensætte en rejseguide til de bedste hoteller, spisesteder, naturområder og oplevelser - ja det sværeste var faktisk at begrænse os.

FIND VORES REJSEGUIDE TIL LOS ANGELES I SAS REMAP HER

Vi har dog samlet creme de la creme, hvad angår lækre hoteller, shoppingsteder, løberuter og steder at spise i en stor rejseguide, som du kan tage med på din næste tur til sunny Los Angeles.

Vi har samlet alle vores tips i galleriet, hvor du kan lade dig inspirere til din næste rejse, og for at gøre det endnu nemmere for dig hurtigt at navigere mellem de mange tips, har vi benyttet os af SAS' nye cool rejseapp, SAS Remap.

SAS Remap er den første digitale platform, hvor man kan lave unikke og personlige rejseguides med egne og venners tips samlet i et kort - på den måde kan du samle alle dine rejsetips samlet i en guide.

Vi har lavet en "ELLE Travel: Rejseguide til Los Angeles" rejseguide i SAS Remap, hvor vi har skrevet alle vores rejsetips til Los Angeles ind i app'en inklusiv alle adresserne, som du hurtigt kan tage frem under turen og danne dig et overblik.

FIND VORES REJSEGUIDE TIL LOS ANGELES I SAS REMAP HER