ELLE x Fiat 500 C sommerroadtrip: Hotel Danmark
Foto: Stephanie Bang
Annonce

ELLE x Fiat 500 C sommerroadtrip: Hotel Danmark

af Annonce 12/07/2017
Vores #ELLExFiat500croadtrip startede med kickoff på det nyåbnede boutique Hotel Danmark i København, hvor vi lagde hånd på de sidste forberedelser til turen. Læs mere om det fine Hotel Danmark, som bestemt kan anbefales, her...

Tekst: Health Editor, Stephanie Bang

Hvis du har fulgt med på ELLEs Instagram siden den 1. juli 2017 har du ikke kunne undgå at se, at vi har dedikeret hele juli måned til at hylde den smukke danske sommer – selv på de dage hvor det regner.

ELLEs Project Manager & Health Editor Stephanie Bang har skiftet skrivebordet på Havneholmen ud med en smart og hurtig rød Fiat 500 cabriolet for at tage på et 30 dages langt roadtrip gennem det danske sommerland.

Du kan følge @ELLEDanmark og #ELLExFiat500croadtrip og få vores bedste tips til hvor, og hvordan du holder sommerferie i Danmark, og hjælp os gerne med at fortælle os, hvilke steder du selv besøger, når og hvis vi rammer din by eller omegn.

Ruten har over 15 stop i alt og strækker sig fra Bornholm til Danmarks højeste punkt, nemlig Skagen.

Første stop på vores ELLE x Fiat 500 C sommerroadtrip var det nyopnåede Hotel Danmark i indre København, som du kan læse meget mere om her.

Hotel Danmark

Efter at have hentet vores splinternye røde Fiat 500 Cabriolet sent fredag eftermiddag den 30. juni checkede vi ind på Hotel Danmark, som ligger i hjertet af København ved Rådhuspladsen, for at færdiggøre de sidste forberedelser til vores danske sommerroadtrip.

Og kan en dansk roadtrip starte andre steder, end på netop et hotel af samme navn? Næppe.

Hotel Danmark ligger på Vester Voldgade lige bag ved Nationalmuseet og er, med sin fine, nye grønne facade, i den grad med at løfte stemningen på den københavnske gade, hvor der foruden hotellet også ligger en god kaffebar og restaurant Tivoli Hallen, som serverer klassisk dansk smørrebrød. Dertil støder gaden også op til Regnbuepladsen, hvor det hyggelige Grand Teatre ligger blot et øjekast væk - en biograf, som nok må siges, at være en af Københavns mest hyggelige af slagsen – et optimalt besøg, hvis du er i København en dag, hvor det regner.

Hotel Danmark er et moderne boutique hotel, hvor du med det samme føler dig velkommen, når du træder ind af døren og bliver mødt i receptionen. Her er flot indrettet med fine loungemøbler, som giver anledning til, at du kan sætte dig og nyde en kop kaffe, før du checker ind på dit værelse.

På samme etage finder du hotellets vine yard, som fortsætter ud til den hyggelige gårdhave, som mest af alt minder om et helligt sted midt i byens ellers ret høje puls.

Værelserne på Hotel Danmark er ikke store og prangende, men små og hyggelige og designet minimalistisk i skandinavisk stil med lækre sengegærde i læder og Aiayu tæpper og puder. Badeværelset er cool med sort og hvide klinker, hvor der står produkter fra ’Ren’ til at pleje din hud. Mhm, ren forkælelse for krop og sjæl!

Hvis du trykker på tallet 7 i elevatoren, bliver du kørt direkte op på det, der nok må betegnes som værende er et af hotellets absolut bedste gemmesteder, nemlig deres fine tagterrasse, som har en misundelsesværdig udsigt udover Rådhuspladsen, de københavnske tage og ikke mindst Tivoli. Her kan du blandt andet nyde et glas vin fra kl. 17 og 18, hvor der er ’Wine Hour’ for hotellets gæster som en del reservationen.

Morgenmaden hedder ’Goodmorning – It’s Organic’ og bliver serveret i ikoniske og historiske rammer i restaurant Tivoli Hallen, som ligger i forlængelse af hotellet, og her kan du få absolut alt det, dit hjerte begærer af økologiske lækkerier, som gælder alt fra smagfuld skyr og overnight grød-anretninger til grønt, frugt, blødkogte æg, croissanter, flydende pålægschokolade, marmelade, ost - ja du kan sågar starte din morgen med et glas champagne, hvis det kunne friste.

’Goodmorning – It’s Organic’ er åbent for alle, som elsker en god morgenmad, og altså ikke kun hotellets overnattende gæster, ligesom du også til hver en tid kan komme og drikke kaffe eller drinks i hhv. baren, loungen eller tagterrassen.

Hvis du bor på hotellet i flere dage, kan vi anbefale, at du besøger Madklubbens restaurant Steak Royal, som ligger i kort gåafstand i hyggelige omgivelser på Regnbuepladsen.

De tre bedste ting ved vores ophold på Hotel Danmark var helt sikkert ’Wine Hour’ på tagterrassen, den centrale beliggenhed og den lækre morgenmad, som gjorde os mætte og klar til resten af vores roadtrip.

Med andre ord; den perfekte start på ferien!

Du kan læse mere om Hotel Danmark på deres website her og se billeder fra vores ophold i galleriet...