Annonce

Det skal du opleve på et en-dags roadtrip syd for København

Af Aller Creative Studio, Annonce for Kia Motors 12/07/2021
Kom helt ned i gear med en dagstur til Sydsjællands natur, idylliske gårdbutikker og upscale bed & breakfasts. Vi tager dig med på et roadtrip i den nye Kia XCeed Plug-in Hybrid, der bringer dig stilsikkert og behageligt rundt i sommerlandet.

En dag ude af byen kan føles som en ferie, og du behøver ikke køre langt for at komme helt ned i gear. Sydsjælland byder på storslået natur, idylliske gårdbutikker, upscale bed & breakfasts og ikke mindst plads til bare at nyde sommeren. Vi tager dig med på et roadtrip i den nye Kia XCeed Plug-in Hybrid, der bringer dig stilsikkert og behageligt rundt i sommerlandet.

DET SKAL DU SE
Kia XCeed er udstyrret med Apple Car Play, så det er let som en leg at sætte GPS’en mod Præstø Fjord, hvor udsigten er spektakulær, uanset årstid. Derefter skal du til Faxe Kalkbrud, der grundet sin klippelignede struktur og det turkisblå vand, bliver kaldt Danmarks Maldiver. Dit roadtrip slutter ved Stevns Klint, der er på Unescos Verdensarvslisten, hvilket udsigten, du har i vente, bestemt bekræfter.

BESØG OGSÅ ...
Det vrimler med gårdbutikker mellem Faxe og Stevns, men den ubetinget bedste er Engvang Frugtplantage. Her kan du, ud over sæsonens friske frugter og bær, gå amok i hjemmesylt og -bag. Overnat på The Norrmans, der er et boutique bed & breakfast indrettet i en gammel lade. Ejerne har tidligere kunnet skrive henholdsvis Noma og diverse svenske interiørmagasiner på visitkortet, så både æstetik og mad er helt i top.

KIA XCEED PLUG-IN HYBRID
Kia XCeed Plug-in Hybrid er den perfekte bil til et sommerroadtrip. Uanset om I er to eller fem veninder på tur, er der rum til alle og rigeligt plads i bagagerummet til både strandtasker, picnic-udstyr og det, I køber med hjem fra gårdbutikkerne. Det smarte er bilens hybridfunktion, der tillader, at I kan køre lydløst på el gennem den landlige idyl på de kortere ture mellem jeres stop, og lade hybridmotoren tage over på de længere stræk. Der er desuden ikke sparet på hverken udstyr eller sikkerhed i bilen: den smarte ‘lane assist’ sørger for, at I holder jer på rette side af vejen, også selvom roadtripsoundtracket fra Apple Car Play-funktionen giver lyst til at danse med. Og på de varme sommerdage er det en drøm at sætte sig i sæder, der køles af bilens ventilation. Ahhh..

Så hvornår skal I afsted?

XCeed Plug-in Hybrid-forbrug: Op til 71,2 km/l. CO2 : 32 g/km. Op til 48 km på ren el. Opladning: Op til 100% fra 2,7 timer med op til 3,3 kW. 7 års fabriksgaranti dog maks. km 150.000.

Læs mere på kia.com