Annonce

Oplev køreglæden i sommerlandet med Peugeot 308

af Annonce 1/07/2016
Hvor ferien går hen? Der, hvor solen skinner. Der, hvor vennerne er. Og den gode mad, den smukke udsigt og den spontane dans i solnedgangen. Hvordan du kommer dertil? Du tager din Peugeot 308 GT, fylder bagagerummet med alle dine favoritsager og indstiller touchscreen-gps’en.

Blå som sommerhimlen, blå som havet og blå som Peugeot 308 GT.

Farven hedder Magnetic Blue, og den er lige så dragende som resten af bilen. Der er kælet for detaljen både udvendigt og ind-vendigt: Det sporty look er understreget af frække LED-forlygter, der minder om katteøjne og giver et karakterfuldt blik som en løve på spring.

Se også: Få frihed i hverdagen med Peugeot privatleasing

Peugeot 308 er karakteriseret af velafbalancerede proportioner med rene linjer, der giver bilen en elegant og atletisk positur og sensuelle kurver. Dens karakter understreges af den nøjagtighed og sans for kvalitet, der er lagt i hver en detalje, uden der gås på kompromis med de traditionelle stationcar-værdier: rumme lighed, fleksibilitet, praktisk indretning og et kæmpe bagagerum.

Peugeot 308 GT er ganske enkelt en bil for den kræsne – den forener elegance, exceptionel performance, over bevisende brændstoføkonomi og lav CO2-udledning.

Den er med andre ord definitionen på effektivitet – og passion!