Velgørenhedssalg Vestiaire Collective fejrer Kvindernes Internationale Kampdag med eksklusivt velgørenhedssalg

Foto: PR
Hvert år markeres Kvindernes Internationale Kampdag den 8. marts, og i år vil Vestiaire Collective, der hver dag faciliterer salget af tusindvis af luksusvarer over hele verden, markere dagen med et velgørenhedssalg, hvor fem modekvinder donerer eksklusive items fra deres egne garderober.

Det er medstifterne af den luksuriøse vintage- og genbrugsplatform Vestiaire Collective, Fanny Moizant og Sophie Hersan, der står bag initiativet kaldet The Changemakers, som skal rejse penge til velgørenhed, ved en auktion som de selv er værter for i Vestiaire Collectives hovedkontor i Paris den 5. marts 2020.  

The Changemakers-initiativet skal markere Kvindernes Internationale Kampdag, og her vil stifterne bag Vestiaire Collective fremhæve nogle af de mest inspirerende kvindelige iværksættere, designere, modeller og stylister, der gør en forskel i modebrachen, ved at fremme bæredygtig mode.

Velgørenhedssalget omfatter eksklusive items, der bliver doneret af fem pionerer indenfor bæredygtig mode. Keypieces fra velgørenhedssalget inkluderer gyldne Givenchy-hæle, som blev båret til modens største fest The Met Gala i 2007 og items fra andre high end-brands som blandt andet Dolce Gabbana og Victoria Beckham.

Læs også: Få en skræddersyet shoppeoplevelse hos The Vintage Bar.

De udvalgte kvinder er kunstdirektør og model Julia Restoin Roitfeld, eco-aktivist og model Arizona Muse, designeren bag Alighieri-smykker Rosh Mahtani, vintage-stylist og designer Sami Miro og modellen Margherita Missoni. De fem kvinder har alle noget til fælles – de deler passionen for at drive forretning og har noget på hjerte i forhold til at fremme bæredygtighed.

Alle indtægter fra salget vil gå til en velgørenhedsorganisation, som hver af de fem kvinder selv vælger, og Vestiaire Collective vil matche alle indtægter.

Er du nysgerrig på de eksklusive styles, der kommer til salg ved velgørenhedseventet? Så tag et kig i galleriet nedenunder.

International kvindedag\Vestiaire Collective x International Women's Day

Relaterede artikler