BIPOC The Soulfuls lancerer nyt mentorship-program til unge kvinder

Foto: Naomi Axinte

Drømmer du om at arbejde inden for den kreative branche i form af enten musik, skuespil, mode eller noget helt andet? Eller kunne du tænke dig at arbejde inden for mediebranchen eller måske nærmere blive iværksætter og starte din egen virksomhed?

Læs også: Dette er de værste steder i verden at være uønsket gravid

Hvis du kan svare ja til ét af ovenstående spørgsmål, så kan du med stor fordel anskaffe dig en mentor – og her kommer The Soulfuls ind i billedet.

The Soulfuls afholder nemlig et 6 måneders mentorship-forløb henover efteråret, hvor 20 kvindelige BIPOC-talenter vil blive matchet med hver deres kvindelige mentor.

BIPOC står for "Black, Indiegenous, and People of Color" – en paraplybetegnelse, der refererer til alle personer, der ikke er hvide.

De 20 talenter vil få adgang til talks, workshops og individuelle vejledningstimer med deres egen individuelle mentor.

Hvis man udvælges som et af de 20 talenter, vil man desuden blive guidet i at fastsætte nogle konkrete mål for sin karriere, udvide sit netværk samt få en grundig introduktion til de brancher, man ønsker at søge ind i.

Foto: Naomi Axinte

Læs også: Sådan bliver din september måned

Grundlægger og CEO for The Soulfuls, Aram Ostadian-Binai, har selv over 10 års erfaring inden for medie- og modebranchen. Hun fortæller:

"Du ved ikke, hvilke jobs, der reelt findes, og hvis man ikke er født ind i de brancher, kan det nærmest være umuligt at finde vejen ind – også selvom man læser en relevant uddannelse."

Aram har selv skulle overkomme tilsvarende udfordringer, som kvinder med minoritetsbaggrund møder i deres karriere i dag, og hun havde meget besvær med at finde rollemodeller, der mindede om hende selv.

Mentorer og rollemodeller er helt afgørende for at lokke flere mangfoldige talenter til de kreative brancher, netop fordi de er med til at skabe en positiv opfattelse af, at det sagtens kan lade sig gøre, fortæller Aram.

Med The Soulfuls' nye mentorship-program ønsker Aram at skabe gennemsigtighed omkring de forskellige roller og muligheder, der findes inden for de kreative fag.

Hun ønsker desuden at inkludere de minoriteter, der gennem tiden er blevet ekskluderet. Dette støtter en lang række partnere op om, som eksempelvis Soundbox, ELLE, ViUnge, Space10 og Copenhagen Fashion Week.

Du kan læse dig klogere på The Soulfuls' mentorship-program og tilmelde dig her. Men skynd dig – for tilmeldingsfristen er i dag, den 15. september 2021.

Læs også: Den nye udstilling: 'København, kærlighed og candyfloss' hylder Palads Teateret

Relaterede artikler