Se de nye (ekstra) sjove emojis enhver fashionista må eje!

Foto: PR

Vi kan ikke få nok af sjove emojis, men der mangler stadig nogle før, at vi kan skrive alle vores beskeder udelukkende i billeder. Det syntes den luksuriøse webshop Farfetch også.

For et par måneder siden indgik webshoppen derfor et samarbejde med den London-baserede artist og illustrator Maria Ines Gul, om at lave nogle nye emojis der fuldender vores symbolfyldte beskeder. Maria Ines Gul er anerkendt og blev valgt som designer for projektet på grund af sin moderne, finurlige og humørfyldte streg.

Tanken bag de nye emojis er, at fange essensen af starten på året. Emoji'erne repræsenterer derfor tre temaer, vi alle kan relatere til i januar: Overshopping, en sund start og ”mig”-tid – med reference til manges ønske om en frisk start.

Læs også: Endelig! Nu er der en avokado emoji + 103 nye emoji-favoritter. Se dem her!

Imellem de nye emojis er der blandt andet en burger, der er ved at springe i luften, og et kreditkort der bliver klippet over – et meget godt billede af de velkendte januar–problemer… ja, vi har alle været der.

De nye ”Farfetch Emojis" er tilgængelige via iMessage (iOS 10) og kan downloades i iTunes App Store som en tillægsapp til Farfetch’ egen app.

Det nye samarbejde har ført til ni helt nye ”Farfetch Emojis” og tre gifs. I løbet af året vil Farfetch løbende opdatere med endnu flere emoji’er, der repræsenterer webshoppens kommende projekter.

Se alle de nye, sjove og anderledes emoji’erne i galleriet. 

Du kan downloade de nye "Farfetch Emojis" her

Se de nye (ekstra) sjove emojis enhver fashionista må eje!

Relaterede artikler