Se de første billeder af Emily Blunt i rollen som Mary Poppins

Foto: All Over Press

Der er flere gode nyheder på vej til alle børn, barnlige sjæle - og dem der bare er håbløst nostalgiske. Endnu en Disney-klassiker får nemlig genopstandelse, og denne gang er turen kommet til den første animerede film, Mary Poppins. Den nye version er faktisk ikke et remake af en tegnefilm, som det er tilfældet med Skønheden og Udyret og Aladdin (og måske snart også Mulan!), men derimod er den nye Mary Poppins film en efterfølger til den oprindelige version fra 1964 med Julie Andrews og Dick van Dyke i hovedrollerne. 

Læs også: Her er Jasmin og Aladdin til den nye version af Disneys Aladdin

Og nu er der superkolofantalistiekspialistoisk gode nyheder til alle, der har savnet den flyvende engelske guvernante, der tager Banks-børnene med på fantasifulde eventyr i Londons gader og på byens tage. Disney har nemlig netop offenliggjort en mini-teaser for den nye film, der har den bedårende Emily Blunt i hovedrollen. Og billederne skuffer ingenlunde! Her ses Emily Blunt i det originale Poppins-kostume med navyblå frakke, røde handsker og paraply (hello, efterårs-trend!) - og vi glæder os allerede til at se flere victorianske referencer på Blunt, der aldrig skuffer som stilikon. 

Se mini-teaseren, der blev offentliggjort under D23 Expo i juli 2017 her:

Filmen, der kommer til at hedde "Mary Poppins Returns" har premiere ved juletid i 2018. Emily Blunt har før spillet ikoniske roller som den unge Dronning Victoria af England (vi drømmer stadig om kjolerne!) og rullet øjne af hele verden som Emily i The Devil Wears Prada, og nu skal hun altså følge i Julie Andrews fodspor og lægge ansigt til den syngende, britiske guvernante, der mener at alt kan reddes med en teskefuld sukker i teen. Og vi glæder os! 

I galleriet nedenfor kan du se de allerførste billeder fra optagelserne... 

Se de første billeder fra Mary Poppins her

 

 

Relaterede artikler