Super Bowl Se Amanda Gorman fremføre poesi til Super Bowl som den første nogensinde

Foto: MEGA

Flere danskere holdt sig vågne i nat for at følge med i det amerikanske Super Bowl, hvor Kansas City Chiefs spillede imod Tampa Bay Buccaneers. Vi må dog indrømme, at vi sjældent ser med grundet sporten, men nærmere grundet de altid imponerende half-time og pre-game performances.

I år var absolut ingen undtagelse, hvor The Weeknd og Miley Cyrus sørgede for at sætte gang i festen – også i de danske stuer. Men vores favorit- og mest overraskende øjeblik fra dette års Super Bowl var ikke en almindelig performance, som vi kender det fra de mange sangstjerners optrædener – i år stod pre-game nemlig på poesi.

Læs også: Se første sneak peak af Kristen Stewart i rollen som prinsesse Diana

Den dygtige poet, Amanda Gorman, åbnede dette års Super Bowl med rørende og stærk poesi. Du har måske hørt om hende fra præsidentindsættelsen af Joe Biden tidligere i år? Den kun 22-årige poet blev nemlig, fra den ene dag til den anden, et velkendt og respekteret navn. Hendes følgertal på Instagram eksploderede hurtigt, og hun gik fra at have 90.000 følgere til blot få timer efter at have over 2 millioner – og vi forstår godt hvorfor! Amanda fik hele verden til at lytte, og nu har hun gjort det endnu en gang.

Til Super Bowls første oplæsning af poesi, nogensinde, valgte Amanda at tildele digtet til tre af USA's hverdagshelte: underviser Trimaine Davis, sygeplejerske Suzie Dorner og veteran James Martin.

Amanda fulgte selvfølgelig trop fra sin oplæsning til præsidentindsættelsen, og leverede sit digt akkompagneret af et fashionabelt og stærkt look fra Moschino. Hun havde en elegant, metallic, lyseblå frakke på tilført glimtende guldudsmykning. Herudover havde hun (selvfølgelig) et smukt og stort perlehårbånd på.

Læs også: Internettet amok over Golden Globes-nomineringer "En joke"

Vi elsker at både se og høre på Amanda, og er sikre på, at vi uden tvivl kommer til at se meget mere til den 22-årige poet i fremtiden.

Du kan høre Amandas smukke og rørende digt i videoen herunder, samt se hendes fine Moschino-look.

Relaterede artikler