Undersøgelse Sådan vil de danske singler date efter pandemien

Foto: Imaxtree

Datinglivet har aldrig været nemt, men det seneste år, er de danske singler blevet yderligere udfordret af coronarestriktioner, -tests og nedlukninger.

Datingappen 'happn' har undersøgt, hvordan danskernes datingliv har ændret sig under pandemien, og hvordan de har det med at vende tilbage til datingmarkedet. 

Læs også: Ny datingapp med samme algortime som 'Gift ved første blik'

Selvom det har været svært at date det sidste år, har 40 procent af singlerne svaret, at de har datet mere det seneste år. 

De danske singler har nemlig brugt datingapps meget mere end førhen - hele 63 procent svarer nemlig, at de har brugt datingapps meget mere eller lidt mere.

Desuden har 52 procent af singlerne tyet til de sociale medier for at finde kærligheden, og så har mange taget naturen i brug, når de har udforsket datinglivet på gåture, som blev det helt store under pandemien. 

Læs også: Horoskop: Sådan bliver din september måned

Singlerne har altså datet på afstand via datingapps og gåture, og det har selvfølgelig gjort, at mange er nervøse for at skulle tilbage til datinglivet post-corona. Hele 35 procent svarer dog, at de føler sig ældre og klogere og klar til et seriøst forhold. 

Det ser altså ud til, at de danske singler ser lyst på fremtiden, og at de er klar til at komme væk fra skærmen og tilbage til virkeligheden og intimiteten igen. Om det resulterer i flere vellykkede dates og færre danske singler må tiden vise. 

Og hvis du har brug for inspiration til, hvad du skal lave med din date, kan du altid få hjælp fra stjernerne. Se med i galleriet herunder. 

Denne type date skal du invitere ham på, ud fra hans stjernetegn

Læs også: Datingapp afslører: I disse fem danske bydele flirter beboerne mest

Relaterede artikler