Annonce

Sådan skal du drikke din champagne denne sommer

Foto: PR

Moët har netop sendt en ny champagne på markedet, der skal nydes over is. Vi spår, at det bliver sommerens absolutte it-drink!

Mandag, 17. juli 2017 - 11:51 - af annonce

Om sommeren forsvinder hverdagen som dug for solen og bliver overtaget af de dage, hvor ingen anledning er for lille til at gå ubemærket og ufejret hen. Vi fejrer, at det er solskin. Vi fejrer, at vi har fri. Selv onsdagen skal fejres, fordi den falder midt på ugen (og man ikke skal op dagen efter!). Og når der er noget at fejre, så skal der champagne til!

Ægte champagne skal nydes afkølet og af høje slanke glas. Det står ikke til at rokke ved, men om sommeren, når varmen er på sit højeste, kan det dog være fristende at køle de gyldne bobler ekstra ned med en isterning eller to i glasset. Men der vil de fleste champagne-kyndige ryste misbilligende på hovedet. Det kan nemlig bryde den sanselige smagsbalance i den fintfølende champagne, hvis den fortyndes med is. Og det er jo lidt en skam, for champagne er den oplagte drink til alle sommerens fester, og umiddelbart lyder den kun endnu mere tiltalende i eksta-kold version. 

Derfor har det stolte franske champagnehus Moët & Chandon brudt med traditionen og skabt en sommerchampagne, Moët Ice Imprérial og Moët Ice Impérial Rosé, der netop skal nydes over is. Og det er måske sommerens allerbedste nyhed! 

Moët Ice Impérial er nemlig en smagfuld champagneoplevelse med frugtige, sommerlige smagsnoter af mango, nektarin, guava og stikkelsbær, der kommer til deres fulde ret, når boblerne møder is i glasset. Rosé-versionen, Moët Ice Impérial Rosé, smager delikat af røde bær som kirsebær og tranebær og saftige frugter som figner og nektarin. Og så er den desuden den første og eneste rosé-champagne, der er skabt til at nydes over is. Og vi er allerede fan af konceptet!

Men hvordan serveres den ekstra kølige champagne så bedst? 

  • Køl champagnen til ca. 8 grader
  • Server den i store, runde glas (Cabernet-style) over isterninger
  • Tilsæt eventuelt et sommerligt bær eller en frugtskive i glasset og brug den iskolde champagne som en festlig aperitit inden sommermiddagen

Psst...! Hvis du ikke er i humør til at lade propperne springe derhjemme, så kan du med fordel holde øje med Moët & Chandons rullenende champagnebar, der indtager det danske sommerland fra uge 28-35.  Find den blandt andet til Musik i Lejet i Uge 29 i Tisvilde eller til Aarhus festuge.

Her kan du finde Moët Ice pop-up champagnebar i sommeren 2017:

Uge 28: Ofelia Plads, København
Uge 29 + 30: Kongernes i Tisvilde
Uge 31: Ofelia Plads i København
Uge 32+33: Morten Kro i Aalborg
Uge 33+34 (d. 18.-27. aug.): Food Festival, Nimb i Tivoli
Uge 35: Aarhus Festuge, Casablanca

 

Læs mere om: