Ralph Lauren åbner ny restaurant i London

Ralph Lauren åbner ny restaurant i London
Foto: Ralph Lauren

Den amerikanske tøjdesigner Ralph Lauren udvider igen sit CV med åbningen af sin første café/cocktailbar i England ved navn Ralph's Coffee & Bar. Her bliver der serveret et udvalg af kaffe- og espressodrikke, lækre cocktails, kager, lette snacks og anretninger. Alt sammen i omgivelser, som er meget lig Ralph Lauren - med læderinteriør, mørke træpaneler og en bar af messing. 

Se også: ELLE guider: London på budget

Ralph Lauren er dog ikke helt ny i restaurationsbranchen. Udover den nyligst tilkommende café i London, ejer Ralph Lauren nemlig restauranter i både Chicago, New York og Paris.

Ralph's Coffee & Bar ligger i Mayfair, og kommer du på de kanter fra morgenstunden, kan du få serveret en (all day) morgenmad à la Ralph, som blandt andet består af frisk yogurt, avocado-toast, bagel med røget laks og havregrød. Resten af dagen bliver der serveret clubsandwich, tuntatar, knoldsellerisuppe, østers og salater.

Læs ogsåDe 5 lækreste brunch-restauranter i New York

Så hvis du allerede har planlagt en tur til London, eller overvejer at gøre det, så kan du nu skrive endnu en restaurant på din to-do-liste. Og hvis du vil have endnu flere tips til gode steder at spise morgenmad i London, så se med i galleriet, hvor ELLEs Fashion Director og rejseblogger på Never Not Going guider til fem favoritsteder at spise brunch i London (… se resten af listen på bloggen her)

Se de fem brunch-steder i London i galleriet nedenfor...

5 brunch-steder i London

Relaterede artikler