#PrayForOrlando: Modebranchen sender deres tanker og respekt til USA

Orlando
Foto: ELLE

Den 12. Juni 2016, fandt endnu en grusom terrorhandling sted – denne gang var det byen Orlando i delstaten Florida, der blev ramt af en tragedie.

Natten til søndag (amerikansk tid) åbnede en gerningsmand ild mod gæsterne på en natklub for homoseksuelle. Angrebet var rettet mod homoseksualitet, hvor hadet mod kærlighed mellem det samme køn, har ført til den forfærdelige hændelse.

Derfor viser verden lige nu sin sympati på de sociale medier, hvor mange spreder budskabet om, at kærlighed mellem det samme køn skal accepteres og respekteres.

Alle vegne vises sympatien for ofrene med det symbolske regnbuefarvede flag, ikke mindst på Instagram. De følgende hashtags #LoveIsLove og #PrayForOrlando anvendes i disse timer massivt på Instagram og Twitter, hvor mange sender deres tanker til byen Orlando, og alle de mennesker, der er berørt af situationen.

På ELLE-redaktionen sender vi også vores tanker til Florida, og til ofrenes pårørende i denne svære tid.

Flere personer fra modebranchen viser også deres sympati efter tragedien ved at lægge billeder med støttende ord op på deres instagramprofiler. 

I galleriet har vi har samlet nogle af de mange rørende ord og billeder, som folk fra modebranchen har delt på deres instagramprofiler siden natten til søndag d. 12. juni 2016.

#PrayForOrlando: Modebranchen sender deres tanker og respekt til USA

Relaterede artikler