Ole Lynggaard fylder 80 år - ELLE siger tillykke!

En af Danmarks mest ikoniske smykkedesignere, Ole Lynggaard, kan i dag fejre sin 80-års fødselsdag. 

Ole Lynggaard har skabt Skandinaviens mest succesfulde smykkebrand, Ole Lynggaard Copenhagen, og er især kendt for sin populære 'Snake'-kollektion. 

Navnefaderens runde fødselsdag er dog ikke den eneste anledning i maj, der har en med høj fejringsværdi. Smykkefirmaet lancerer nemlig også den gyldne elefant, som er en markering og fejring af fødselsdagen, men også en hyldest til de næsten 60 år, som Ole Lynggaard har opereret i den gyldne smykkeindustri.

Den gyldne elefant fra Ole Lynggaard Copenhagen:

Foto: Produktfoto

Til trods for, at Ole Lynggaard nu runder de 80 år, og derved snart har været i smykkebranchen i 60 år, er han mere dedikeret og hengiven i forhold til sit fag, end nogensinde: 

''For mig er det absolut intet problem at fylde 80 år. Jeg har - indtil videre - haft en fantastisk karriere og et vidunderligt liv rent privat. Jeg har rejst hele verden og har tilbragt en masse tid sammen med min familie. Mere kan man ikke bede om. Som guldsmed og designer føler jeg i høj grad, at jeg stadig har en masse at byde på. Jeg elsker mit fag og alle de tekniske udfordringer, som vi dagligt kæmper for at overkomme,'' fortæller Ole Lynggaard. 

Læs også: Horoskop // Sådan bliver din maj!

ELLEs chefredaktrice, Cecilie Ingdal, ønsker Ole Lynggaard stort tillykke med de runde dag og sender en personlig hilsen den ikoniske smykkedesigner:

''Dagens 80-års fødselar Ole Lynggaard har ikke bare skabt et stærkt brand og en gedigen eksportsucces med sine ikoniske design og sit smukke håndværk, han er også et utroligt charmerende, sødt og behageligt menneske. Fra ELLE-redaktionen, skal der lyde et stort T I L L Y K K E.''

Ole Lynggaards håndværk har, gennem de sidste halvtres-tres år, udviklet sig løbende, og det samme har hans designs.

Han har skabt utallige eksempler på smykkesucceser gennem hele sin karriere, og gør det stadig - noget, der på alle måde understreger, at hans kreativitet og talent for håndværk ingen udløbsdato har.

Her på ELLE-redaktionen skal der lyde et stort tillykke til Ole Lynggaard og de 80 år, og som en lille hyldest til smykkedesigneren har vi samlet nogle af hans smukkeste kreationer, herunder den ikoniske 'Snake'-kollektion i galleriet. 

Psst... Klik eller 'swipe' dig igennem billederne.

Ole Lynggaard fylder 80 år - ELLE ønsker tillykke!

Relaterede artikler