Oh yes! Nu kan du få lyserød chokolade

Foto: Barry Callebaut
Indtil nu har der kun været tre slags chokolade: lys, mørk og hvid, men nu løfter den schweiziske virksomhed Barry Callebaut AG, som er en af verdens førende chokoladeproducenter, sløret for en ny ckokoladevariant, der har været undervejs de sidste 13 år.
 
Den nye variant er lyserød, og det er ikke bare en chokolade med rødt farvestof i, som er set så mange gange før – nej, 'Ruby', som hun kaldes, er en chokolade, der er baseret på den rødlige Ruby-kakaobønne, som giver chokoladen en let, syrlig smag med søde og naturlige noter af bær. 
 
 
Og det tør siges, at den schweisiske chokoladeproducent med den nye variant har ramt plet, hvad angår Insta-worthy og præsentabel chokolade. For hvilken gavekurv med champagne og nødder ville ikke se endnu skønnere ud, hvis den var tilsat et stykke med lyserødt chokolade?
 
 
 
Den lyserøde chokolade blev som det første sted lanceret i Shanghai den 5. september 2017, og lanceringsstedet lagt væk fra de schweiziske chokoladegemakker, var bestemt ikke en tilfældighed: Barry Callebaut har nemlig haft særligt god respons på deres testproduktioner af den rosa-farvede lækkerbisken i Kina, hvorfor det var oplagt at byde kineserne på den nye velsmagende herlighed som de allerførste.
 
Desværre er det endnu uvist, hvornår Ruby-chokoladen bliver at finde i de danske delikatesseforretninger, men mon ikke vi får lov at smage den nye tøsefarvede chokolade inden længe!
 
... Fingers crossed!
 

Relaterede artikler