Ny spin-off serie på 'Grey's Anatomy'

Ny spin-off serie på Grey's Anatomy
Foto: Grey's Anatomy

'Grey’s Anatomy' eller på dansk kendt som 'Grey’s hvide verden' er allerede en af de længste tv-serier nogensinde med sine nuværende 13 sæsoner. Og nu har ABC netop annonceret, at tv-stationen udvider den populære serie med endnu et spin-off.

Den nye spin-off bliver en forlængelse af den originale serie og vil finde sted på en brandsstation i Seattle, formentlig ikke langt fra Seattle Grace.

Det er endnu ikke offentliggjort, hverken hvorvidt vores yndlingskarakterer kommer til at medvirke i den nye serie, eller hvad serien kommer til at hedde. Men vi ved ind til videre, at serien kommer til at følge en række tapre brandmænd og vil være det, der kaldes et ”plantet spin-off”. Det betyder, at brandstationen og de centrale karakterer i den nye serie først vil blive introduceret i et kommende 'Greys Anatomy'-afsnit, så det føles som en naturlig forlængelse, når serien bliver vist som sig selv. 

Manuskriptforfatteren Stacy McKee samt producerne Shonda Rhimes og Betsy Beers vil forsat være inde over den nye serie.

Serieudvidelsen kommer i forlængelse af den anden spin-off-serie på 'Greys Anatomy', 'Private Practice', der gennem seks sæsoner fulgte Addison Montgomery (Kate Walsh), efter hun havde forladt Seattle Grace. 

Det er endnu ikke offentliggjort, hvornår den nye serie vil blive vist. Men selvom vi ikke ved meget om det ny setup, kan vi slet ikke vente med at se, hvad den byder på. 

ELLE nyhedsbrev

Relaterede artikler