Oprejsning Ny podcast sætter fokus på den moderne mands seksualitet

Foto: Imaxtree

Ordlyden kan hurtigt blive hård og dømmende, når man i dagens Danmark diskuterer mandens seksualitet. Der dukker hurtigt ord op som ”liderlig”, ”dyrisk”, ”ingen grænser” og ”klam” – men er alle mænd liderlige dyr, som trækker den ene Me-too sag efter den anden med sig?

Det vil radiovært Thomas Skov og debattør Anne Sofie Allarp sammen undersøge, når de i deres nye podcast, ’Oprejsning’, sætter fokus på den moderne mands seksualitet. I fællesskab med en række dygtige eksperter og et ugentligt panel, blandt andet bestående af Ali Aminali og Rasmus Hald Møller, dykker de ned i alle aspekter af den mandlige seksualitet – og diskuterer alt fra anatomi til seksuelle fantasier.

Læs også: Emily Ratajkowski køber sig selv tilbage, efter at være solgt for en halv million kr. uden selv at opnå profit

Håbet med den nye podcast er at skabe et både lærerigt og sjovt formidlingsformat, som tager ét af tidens mest omdiskuterede emner op til debat. Du kan finde den nye og nysgerrige podcast, ’Oprejsning’, på Podimo.

Læs også: Elliot Page: "Derfor stod jeg frem"

I galleriet herunder har vi samlet 10 af vores yndlingspodcasts, som helt sikkert også er en lytter værd – god fornøjelse!

De 10 podcasts, der definerede 2020

Læs også: Ny netflix-funktion kan spare dig for at browse i timevis

Relaterede artikler