Nabiha udgiver ny sang specielt til sine fans

Nabiha lancerer ny sang som en julehilsen til sine fans

Nabiha har netop udgivet en ny sang, som er 100% dedikeret til sine fans. Sangen hedder 'My Truth' og er ikke en single, som vil blive tilgængelig på streamingtjenesterne, men udelukkende lavet som en julegave til alle Nabihas fans, herunder en meget personlig og rørende video.

Vi har talt med Nabiha om tilblivelsen af den særlige sang, herunder hvordan sangen blev til i samme periode, som Nabihas forældre begge var midt i et alvorligt sygdomsforløb.

Hvad handler ’My Truth’ om?
“My Truth” handler om at reflektere over livet og finde ro med sig selv i en hektisk verden. Den handler om at følge sin intuition, om at skabe sin egen historie, og at være tro mod det, der betyder allermest.

Hvordan går det i tråd med musikvideoen?
Videoen til “My Truth” er sangens budskab i billeder. Den er simpel, ærlig, ind til benet og jeg synes, at den passer perfekt til årstiden, hvor vi tænker tilbage på året, der er gået, og det nye vi er på vej ind i. Der er sket meget for mig de seneste par år, både personligt og arbejdsmæssigt, som jeg har lyst til at dele med jer. Ikke kun musikalsk, men også visuelt med alle små videoklip fra mit liv.

Hvordan er ’My Truth’ blevet til?
“My Truth” blev til i Los Angeles for 2,5 år siden i samarbejde med producer Carl Ryden, som jeg har arbejdet tæt med siden min første plade. Og sangskriverne Luciana Caporaso og Nick Clow, som jeg blandt andet har skrevet singlen “Animals” og ”Perfectly Human” med. Begge mine forældre var midt i hver deres kræftforløb, og jeg havde brug for at skrive et nummer, der kunne sætte alt på pause. Et helle, hvor frustrationer og sorg blev udskiftet med håb og afklaring. En simpel og ærlig sang, der kunne sætte mit liv lidt i perspektiv.

Hvilke følelser håber du lytteren får? Og hvilke følelser skaber sangen hos dig?
Jeg håber, at den kan give folk en ro i deres travle hverdag. Jeg ville elske, hvis den mindede om at være tilstede i nuet, og på godt og ondt at sætte pris på det, vi har. Når jeg lytter til sangen og ser musikvideoen til “My Truth”, får den mig til at tænke tilbage på et år, der er fløjet afsted, på mit liv og på alle de skønne mennesker i det. På en eller anden nytårsfortsæt-agtig måde, minder den mig om det, der er vigtigst for mig og kernen af alle de gode ting, jeg vil tage med mig ind i 2017.

Nedenfor kan du nyde Nabihas smukke sang 'My Truth' og se den meget personlige video fra sangerinden. Og selvom denne sang ikke er en ny single fra Nabiha, så kan vi heldigvis afsløre, at Nabiha er aktuel med ny musik i starten af det nye år. 

Relaterede artikler